«Κλειδώνουν» ονόματα για το «Your Face Sounds Familiar» - ΟΛΟ το ρεπορτάζ του star.gr

Τα νέα δεδομένα για τους επώνυμους που θα πάρουν μέρος στο σόου

«Κλειδώνουν» ονόματα για το «Your Face Sounds Familiar» - ΟΛΟ το ρεπορτάζ του star.gr

Πλησιάζει η ημέρα της πρεμιέρας και όλο και «στενεύει» ο κλοιός για την παραγωγή του Your Face Sounds Familiar.

Οι ιθύνοντες του νέου talent show του ΑΝΤ1, που θα κάνει πρεμιέρα την Κυριακή του Θωμά, στις 23 Απριλίου δηλαδή, έχουν αρχίσει να «πιέζονται» προκειμένου να καταλήξουν στα ονόματα των παικτών που θα στελεχώσουν το νέο τηλεοπτικό «παιδί» του σταθμού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του star.gr, το κανάλι των Σπάτων έχει ήδη «χτυπήσει» πόρτες σε αγαπημένα πρόσωπα της εγχώριας showbiz, αλλά τα 10 – τελικά, αν και η αρχική σκέψη ήταν για 12 ή 14 όπως τις προηγούμενες σεζόν – παίκτες δεν έχουν ακόμα «κλειδώσει» ούτε υπογράψει.

Ωστόσο, θεωρείται σχεδόν σίγουρο ότι ανάμεσα σε εκείνους που θα... μεταμορφώνονται και θα διαγωνίζονται κάθε Κυριακή μέχρι το τέλος του Ιουνίου στον τηλεοπτικό αέρα θα είναι η Κόνι Μεταξά, ο Γιάννης Χατζηγεωργίου, ο Άρης Μακρής, ο Ησαΐας Ματιάμπα, αλλά και ο Δημήτρης Μακαλιάς, η Παρθένα Χοροζίδου και η Σαμπρίνα!

Να σημειώσουμε ότι στη... λίστα ήταν αρχικά και η Αντιγόνη Ψυχράμη, η οποία τελικά δεν θα συμμετάσχει, κάνοντας με τον τρόπο αυτό πιο έντονες τις φήμες που τη θέλουν να είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί με τον Δημήτρη Μακαλιά.

Οι προαναφερθέντες είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με τους Αντενικούς και θεωρείται (σχεδόν) δεδομένο ότι θα είναι τα πρόσωπα που θα σχολιάζει η κριτική επιτροπή του σόου - που αποτελείται από τους Σταμάτη Φασουλή, Φώτη Σεργουλόπουλο, Έλλη Κοκκίνου και Νίκο Μουτσινά.

Μέχρι να βρεθούν και τα υπόλοιπα τρία πρόσωπα που λείπουν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, οι κριτές του σόου που αναμένεται να χαρίσει στιγμές γέλιου, συγκίνησης και… ευτράπελων στους τηλεθεατές θα στηθούν μπροστά στον φωτογραφικό φακό για να κάνουν την επίσημη φωτογράφησή τους και να ενημερώσουν το κοινό ότι… έρχονται!

 

Ρεπορτάζ: Κάσσι Φιλιππιτζή

email: k.filippitzi@star.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top