Το σχόλιο του Π. Μποτσαράκου για το Βατοπέδι: Ιστορική η απόφαση, καταρρέει όλο το οικοδόμημα των θεωριών

Τι είπε ο προϊστάμενος του πολιτικού ρεπορτάζ του Star

«Οι πάντες αθώοι στην υπόθεση Βατοπεδίου», είπε η Πόπη Τσαπανίδου και ζήτησε από τους συνεργάτες της να σχολιάσουν τη δικαστική αυτή απόφαση που μόλις είχε αναφέρει στον αέρα της εκπομπή «Live U» ο Παναγιώτης Στάθης.

«Η δικαστική αυτή απόφαση είναι ιστορική, διότι έχει τεράστιες και πολιτικές και άλλες προεκτάσεις με την έννοια ότι καταρρέει όλο το οικοδόμημα των θεωριών με βάση τις οποίες υπέστη τεράστιο πλήγμα η τότε κυβέρνηση Καραμανλή και δεν υπήρξε κάποιος δόλος», είπε αρχικά ο Πέτρος Μποτσαράκος.

Και συνέχισε ο προϊστάμενος του πολιτικού ρεπορτάζ του Star: «Η απόδειξη της δικαστικής απόφασης ότι δεν υπήρξε δόλος, ότι δεν υπήρξαν συναλλαγές με πολιτικά πρόσωπα είναι στην ουσία δικαίωση και για τον ίδιο τον Καραμανλή, αλλά και για τους στενούς του συνεργάτες, οι οποίοι χτυπήθηκαν ανελέητα εκείνη την περίοδο, προφανώς με πολιτικές σκοπιμότητες, όπως καταλαβαίνουμε σήμερα με απόσταση 8-9 χρόνων από τα γεγονότα εκείνα. Και θέλω να πω ότι παρότι στην κοινωνία είχε δημιουργηθεί η αίσθηση, μια μεθοδευμένη εικόνα ότι υπήρχε τεράστιο σκάνδαλο, ίσως τελικά το σκάνδαλο να ήταν η προσπάθεια δημιουργίας εικόνας σκανδάλου, που έπληττε την τότε κυβέρνηση».

 

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή Live U

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top