Survivor: ΣΠΟΝΤΕΣ από Παπαδοπούλου για Νάργες! «Κάποιοι δεν τα δίνουν όλα... Θα με αγκάλιαζαν όπως και αυτή αν έκανα τα ίδια;»

Κοκκινάκης: Γκρινιάζει η Ειρήνη συνέχεια ότι πονάει - Χούτος: Είσαι λίγο γκρινιάρα

Γκρίνιες και σπόντες στην ομάδα των διασήμων είχε το κυριακάτικο επεισόδιο του Survivor.

H Ειρήνη Παπαδοπούλου παραπονέθηκε ότι πονάει αλλά ότι προσπαθεί αν και τραυματισμένη, αφήνοντας αιχμές για άλλους που δεν προσπαθούν.

«”Μην γκρινιάζεις” μου λέτε. "Να σκέφτεσαι ότι είσαι σιδερένια"… Αυτό δεν κάνω; Όταν παίζω τα δίνω όλα. Κάποιοι όμως παίζουν πιο προσεκτικά» είπε η τραγουδίστρια.

Ο Λάμπρος Χούτος της είπε να μην γκρινιάζει αφού επιλέγει να αγωνιστεί ενώ... της την είπε τονίζοντας πως δεν την έχει δει να κάνει ποτέ σωστή προπόνηση. «Δεν σε λέω ψεύτρα αλλά μπορεί να είσαι λίγο γκρινιάρα» είπε!

«Γκρινιάζει η Ειρήνη συνέχεια ότι πονάει εδώ, πονάει εκεί... Και δίνει το 100%, είναι από τις πιο γρήγορες παίκτριες. Αυτό δεν είναι λογικό να συμβαίνει. Ή πονάς, είσαι τραυματίας και δεν μπορείς να τρέξεις, ή πονάς και είναι στο μυαλό σου. Βασικά όλοι πονάμε... Όσοι έχουν περάσει από τον αθλητισμό ξέρουν ότι δεν υπάρχει προπόνηση που να πηγαίνεις και να είσαι κανονικός. Πάντα πονάς, στο χέρι, στο πόδι, παντού... αλλά αυτά πρέπει να μάθεις να τα ξεπερνάς γιατί μπορεί να γίνουν αδυναμίες» ανέφερε ο Κώστας Κοκκινάκης.

Για την Ειρήνη Παπαδοπούλου, μίλησε και η Σόφη Πασχάλη.

«Δεν θεωρώ ότι πρέπει στρατηγικά να της μιλήσω, όπως αν ερχόταν στο γραφείο μου. Να της μιλήσω δηλαδή πως πρέπει να το λύσει, γιατί εδώ πέρα έχω έρθει κι εγώ να επιβιώσω μαζί. Ναι μεν βοηθώ όσο μπορώ, αλλά από την άλλη πρέπει ο άλλος να το κατανοήσει. Γιατί εδώ πέρα δεν έχει έρθει κάποιος για να τον βοηθήσω εγώ, αλλά για να μάθει τα δικά του όρια» είπε η, η οποία είπε πως τόσο η ίδια όσο και άλλες γυναίκες της ομάδας πονούν επίσης, φέροντας για παράδειγμα την Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Από την πλευρά της, η τραγουδίστρια άφησε μία σποντάρα για τη Λάουρα Νάργες, την οποία μάλλον εννοούσε πριν όταν μιλούσε για κάποιους που παίζουν πιο προσεκτικά και δεν τα δίνουν όλα.

«Δεν έχω βρεθεί ποτέ στη θέση να μου έχει πει ο γιατρός ότι μπορώ να αγωνιστώ και εγώ από μόνη μου να επιλέγω να μην αγωνίζομαι ώστε να φέρω σε δύσκολη θέση την ομάδα μου, να αναγκαστεί να πάρει κάποιο πέναλτι. Άρα δεν μπορώ να ξέρω αν και εμένα θα με αγκάλιαζαν εξίσου το ίδιο με τη Λάουρα» είπε.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top