Το MAG έρχεται απόψε στο web tv του Star Channel

Συντονιστείτε στις 23.00

Το MAG έρχεται απόψε στο web tv του Star Channel

Η ιδέα που έγινε ομάδα, η ομάδα που χαράζει την πορεία της, η πορεία της μόλις ξεκίνησε και εσείς θα είστε ο τελικός αποδέκτης και κοινός παρονομαστής για τη συνέχεια της ....

Εκεί που ο Μόραλης μαζί με τονΤαλαγάνη συναντούν τον WD Street Art & τον Σκιτσοφρενή, εκεί που το Μουσείο Βορρέ συναντά τους B-Boys & το Battle of the Best – Street Dance, εκεί κάπου στον χώρο του Faust που βρίσκει τους ηθοποιούς να γίνονται ένα με το κοινό τους και στην Ιστορική Ελλάδα του σήμερα βλέπουμε μέσα από τα μάτια των νέων το χτες – την ιστορία – την τέχνη – την εξέλιξη – τον πολιτισμό μας αλλά και τα θέλω μας ...... Εκεί που του Ψυρρή γίνεται λιβανέζικος χώρος συνεύρεσης και ο απλός θεατής γίνεται ο ίδιος μέρος της μεγάλης παράστασης.

Interactivity και γρήγορες εναλλαγές εικόνας – συναίσθησης – αφής – ακοής – γεύσης – εμπειρίας.... Όλα αυτά χαρακτηρίζουν το M.A.G. (MusicArtMagazine), τη νέα multimedia πλατφόρμα, ένα μουσικοπολιτιστικό μαγκαζίνο που σέβεται και αγαπάει τον άνθρωπο, την τέχνη και τη δημιουργικότητα όλων μας και κάνει την αρχή του στο web tv του Star Channel στις 6 Μαρτίου στις 23:00 το βράδυ - http://www.star.gr/webtv  ....!!

Για το MAG η τέχνη βρίσκεται παντού και αυτό μπορεί να το σκηνοθετήσει περίτεχνα και να το προβάλλει, συμβάλλοντας έτσι στην πνευματική καλλιέργεια και τη θετική ψυχολογία των ανθρώπων αφήνοντας για το τέλος πάντα ένα δημιουργικό μήνυμα.

Σύντομα μαζί – See u Soon – Hasta Proxima – A Bientot – Ci Vediamo Presto – Bis Bald … !!

 

Official Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=RdAaFgoc7Og

FB Page: https://www.facebook.com/Musicartmagazinemag

Twitter: https://twitter.com/MusicArtMagazin

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top