Η Ηλιάκη αποκάλυψε ότι ΧΩΡΙΣΕ και η Μενεγάκη έμεινε… ΚΑΓΚΕΛΟ!

Το σοκ της παρουσιάστριας

Καλεσμένη ήταν το μεσημέρι της Δευτέρας στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη η Μαρία Ηλιάκη.

Οι δυο παρουσιάστριες του Alpha έκαναν μια κουβέντα γύρω από όλα και φυσικά κάποια στιγμή – αν και η Ελένη αιφνιδιάστηκε – μίλησαν και για τη σχέση της Μαρίας Ηλιάκη με τον γνωστό επιχειρηματία Νεκτάριο Γαλίτη.

«Είμαι ωραία, είμαι καλά, χώρισα», είπε η Μαρία με την Ελένη Μενεγάκη να μένει «κάγκελο» on air και δεν ήξερε τι να πει. Και οι αποκαλύψεις συνεχίστηκαν, μιας και συμπλήρωσε ότι ο χωρισμός τους είναι οριστικός και δεν θα υπάρξουν επανασυνδέσεις, χωρίς να δώσει περαιτέρω πληροφορίες.

«Επειδή δεν θέλω να γραφτεί περίεργα, με ανακρίβειες, ψέματα και μερικές φορές με κακοήθειες, σήμερα που αισθάνομαι άνετα μαζί σου το λέω. Με αυτόν τον άνθρωπο ήμουν ενάμιση χρόνο, πέρασα πάρα πολύ ωραία, τον σέβομαι, με σέβεται, χωρίσαμε πολιτισμένα, οπότε κλείνει το θέμα εδώ και συνεχίζουμε και οι δύο τη ζωή μας. Είναι μια απόφαση ώριμη, συνειδητοποιημένη. Το κλείσαμε το θέμα», τόνισε η Μαρία ξεκαθαρίζοντας ότι δεν υπάρχει ενδεχόμενο επανασύνδεσης.

Εξήγησε, βέβαια, ότι το έκανε στην εκπομπή της Ελένης γιατί νιώθει πολύ άνετα στον καναπέ της! «Δεν προσπαθώ να αλλάξω, κάνω υποχωρήσεις στις σχέσεις μου γενικά. Την αλήθεια μου λέω, τι να πω; Ψέματα;»

«Με έχεις κομπλάρει. Δεν ξέρω τι να σου πω… Εγώ τώρα τι να κάνω;», αναρωτήθηκε η Μενεγάκη και τη ρώτησε αν θα την επηρεάσει ό,τι γραφτεί από εδώ και πέρα με την ίδια να απαντά: «Ότι κάτι θα γραφτεί, θα γραφτεί. Αλλά νομίζω ότι το κλείσαμε το θέμα. Όταν δυο άνθρωποι χωρίζουν φιλικά, τι να γραφτεί; Ναι, θα με επηρεάσει, γι' αυτό και δεν θα ήθελα να γραφτεί κάτι περίεργο». 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top