Για καλό σκοπό: Ο Γιώργος Μαυρίδης «χτυπάει» ΞΑΝΑ φατσούλες για να... χαμογελάσουν τα παιδιά!

Τα έσοδα θα διατεθούν για την αγορά ιατρικού εξοπλισμού για την παιδιατρική κλινική του ΑΧΕΠΑ

Για καλό σκοπό: Ο Γιώργος Μαυρίδης «χτυπάει» ΞΑΝΑ φατσούλες για να... χαμογελάσουν τα παιδιά!

Η πρώτη φορά που αποφάσισε να το κάνει στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, μιας και τελικά επετεύχθη ο σκοπός: συγκεντρώθηκε ένα μεγάλο ποσό που διατέθηκε για φιλανθρωπικό χαρακτήρα από τα… τατουάζ που έκανε!

Ο Γιώργος Μαυρίδης αποφάσισε να δείξει για δεύτερη φορά το φιλανθρωπικό του πρόσωπο και ξανακάνει το γνωστό τατουάζ «φατσούλα» την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου και ώρα 12 στο κατάστημα που διατηρεί στην Θεσσαλονίκη.

Μάλιστα, το κάλεσμά του σε όσους επιθυμούν να κάνουν τατουάζ μια χαμογελαστή φατσούλα με 20 ευρώ, τα οποία θα διατεθούν για αγορά ιατρικού εξοπλισμού για την παιδιατρική του ΑΧΕΠΑ, το έστειλε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook!

Διαβάστε τι έγραψε ο παρουσιαστής και tattoo artist στην προσωπική του σελίδα: 

Κάποια προβλήματα στην ζωή γνωρίζουμε ότι δεν μπορούμε να τα λύσουμε, σίγουρα όμως αξίζει να προσπαθουμε για το καλύτερο.

Την Κυριακή, λοιπόν, στις 5 Φεβρουαρίου και ώρα 12 το πρωί θα ξεκινήσουμε να κάνουμε τατουάζ την χαμογελαστή φατσουλα μας μέχρι να εξαντληθούμε.

Αυτή την φορά θα είμαστε όλοι οι καλλιτέχνες από το στούντιο οπότε θα μπορέσουμε να κάνουμε οσο περισσότερα τατουάζ γίνεται.

Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για αγορά ιατρικού εξοπλισμού για την παιδιατρική του ΑΧΕΠΑ.

Θα ήθελα να πω από πλευράς μου πως η συγκεκριμένη δράση δεν λύνει σε καμία περιπτωση τα τεραστια προβλήματα που αντιμετωπίζει η κλινική λόγω απουσίας κράτους.

Μπορεί, ωστόσο, να δώσει χειροπιαστη βοήθεια στο θέμα της έλλειψης εξοπλισμού, που δυσκολεύει τόσο το έργο των γιατρών, όσο και την νοσηλεία των παιδιών.

Ραντεβού την Κυριακή στο γνωστό μέρος!

Η ελάχιστη τιμή του τατουάζ θα είναι 20 ευρώ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top