Η απάντηση της Ναταλίας Γερμανού για το Star Academy – Θα συμμετέχει τελικά στο talent show;

Όλο και φουντώνουν οι φήμες ότι θα είναι στο πλευρό της Βίσση και του Καρβέλα

Η απάντηση της Ναταλίας Γερμανού για το Star Academy

Απαντήσεις στις έντονες φήμες που αναπαράγονται τον τελευταίο καιρό και τη θέλουν να συμμετέχει στο Star Academy μαζί με την Άννα Βίσση και τον Νίκο Καρβέλα δίνει η Ναταλία Γερμανού μέσω της Real Life.

«Είναι πολύ τιμητικό να ακούγεται το όνομα μου σε ένα τόσο φιλόδοξο project, όσο είναι το “Star Academy”. Το κανάλι έχει πολύ ικανούς παρουσιαστές για να αναλάβουν αυτό το ρόλο, με τους οποίους νομίζω συζητάει εδώ και πολλούς μήνες. Αν και αγαπώ πολύ τα μουσικά σόου, η αλήθεια είναι ότι αφιερώνω ήδη πάρα πολλές ώρες στο “Επιτέλους Σαββατοκύριακο” και μην ξεχνάς ότι έχω δυο ώρες ζωντανό ραδιόφωνο κάθε μέρα. Πραγματικά, δεν είμαι ακόμα σε θέση να πω πως θα εξελιχθούν οι συζητήσεις μας. Μη βιάζεστε…», είπε η Ναταλία, μεγαλώνοντας ακόμα περισσότερο την αγωνία των τηλεθεατών.

Μιλώντας μάλιστα για την κουμπάρα της, Άννα Βίσση και το Νίκο Καρβέλα λέει:

«Τους βλέπω να το έχουν πάρει πολύ ζεστά και πάρα πολύ σοβαρά. Είναι η πρώτη φορά που η Άννα και ο Νίκος αποδέχονται μια τέτοια πρόταση και ως τηλεθεατής περιμένω τη συνύπαρξη τους με τρομερό ενδιαφέρον. Θέλω να δω σαν τρελή ειδικά τον Καρβέλα να ισορροπεί ανάμεσα στην αυστηρότητα και την τρυφερότητα του. Σαν τρελή»!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top