«Ζωή μου»: Ο Γιάννης με τον Μάνο ετοιμάζουν την έφοδο της καινούργιας παραλαβής των κοριτσιών

Σήμερα στις 14:00 στο STAR

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο της νέας δραματικής σειράς «Ζωή μου» που προβάλλεται καθημερινά στις 14.00 από τη συχνότητα του Star!

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ:

Ο Γιάννης με τον Μάνο ετοιμάζουν την έφοδο της καινούργιας παραλαβής των κοριτσιών, ενώ η Λένα, μετά τη νύχτα με τον Πάνο, μπερδεύεται ακόμη περισσότερο.

Η Στέλλα συζητά με τον Κώστα για τα αρχεία που κάηκαν στο ψυχιατρείο, μέσα στα οποία υπήρχε και το ιστορικό του Θέμη. Η Μάνια ζητά από τον Αντώνη να φύγει νωρίτερα από το κανάλι και εκείνος καταλαβαίνει αμέσως ότι σκοπεύει να συναντηθεί με τον Τομόρωφ.

Ο Αλέξανδρος βρίσκει τη Νίνα και την ρωτά επίμονα για τη σχέση με τον πατέρα του, λέγοντάς της ότι ο άντρας της έστειλε κάποιον να τον τρομάξει, για να σταματήσει να ψάχνει στοιχεία από το παρελθόν του Δρούση.

Μετά από αυτό, η Νίνα έχει μια έντονη συνομιλία με τον Ηλία και εκείνος της απαγορεύει να έχει επαφές με το γιο του Κομνηνού. Ο Γιάννης προσπαθεί να βρει τη Λένα για να την ειδοποιήσει για την έφοδο που σχεδιάζει η αστυνομία στο μαγαζί του Μπάμπη, αλλά μάταια...

Δείτε το trailer...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top