Ευαγγελία Τσιορλίδα: «Δεν είμαι η πέτρα του σκανδάλου στο γάμο του Λιάγκα»

Φήμες υποστηρίζουν ότι ήταν το τρίτο πρόσωπο στη σχέση του με την Σκορδά

Ευαγγελία Τσιορλίδα: «Δεν είμαι η πέτρα του σκανδάλου στο γάμο του Λιάγκα»

Το όνομά της στο διαδίκτυο τα τελευταία 24ωρα κάνει τρελά κλικ αφού φήμες την θέλουν να είναι η πέτρα του σκανδάλου στο γάμο της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα.

Ο λόγος για την Ευαγγελία Τσιορλίδα, η οποία έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «You» και έβαλε τα πράγματα στη θέση τους.

«Γελάω με όλα αυτά. Όχι δεν είμαι η πέτρα του σκανδάλου και είναι πραγματικά αστείο όλο αυτό. Δεν υπήρχε περίπτωση γιατί βρίσκομαι έξι μήνες τώρα σε σχέση ούτως ή άλλως. Πάντα ύστερα από έναν χωρισμό ψάχνουν ένα τρίτο πρόσωπο, είμαι στο χώρο, ξέρω πως λειτουργεί το σύστημα. Δεν αξίζει να σχολιάσω κάτι άλλο, ούτε είναι σωστό, όταν στη ζωή μου υπάρχει ένας άντρας που αγαπώ και σέβομαι» ανέφερε.

Η παρουσιάστρια του Mad και πρωην συνεργάτιδα του Λιάγκα στην εκπομπή του στο ραδιόφωνο του «Λάμψη», όπως υποστήριξε, με τον Γιώργο είναι μόνο φίλοι.

Μάλιστα, δεν ήταν λίγες οι φορές που βρέθηκε πέρσι στο πλατό του «Πρωινού».

«Ήταν πραγματικά μια πολύ ευχάριστη εμπειρία όλο αυτό και οφείλω να πω ένα μεγάλο “ευχαριστώ” τόσο στον Γιώργο όσο και την Φαίη κυρίως για την εμπιστοσύνη τους όσο και για τη φιλία τους. Ήταν μια συνεργασία που εξελίχθηκε σε φιλία και δεν θα ξεχάσω ποτέ την αγκαλιά που μου άνοιξαν και οι δύο. Κάναμε πολλή παρέα, πηγαίναμε για καφέ, για φαγητό. Ήταν τιμή μου που άνοιξαν το σπίτι τους, όπου πήγαινα κάποιες Κυριακές και δεν χόρταινα τις ώρες με τους αξιολάτρευτους γιους τους, όπως και όταν βλέπαμε ταινίες» εξομολογήθηκε η ίδια.

Ερωτηθείσα αν τον πήρε τηλέφωνο μετά από όλα αυτά, η ίδια απάντησε: «Όχι καλέ! Σου ξαναλέω όταν ξέρεις εσύ τι γίνεται δεν ψάχνεις εξηγήσεις! Με τον Γιώργο είμαστε μόνοι φίλοι και είχαμε πια υπέροχη συνεργασία! Τον αγαπώ και τον σέβομαι, όπως και την Φαίη! Είναι ένας πολύ έξυπνος άνθρωπος, εξαιρετικός επαγγελματίας και μοναδικός».

Όσο για τη σχέση της με την Φαίη; «Είναι ένας πολύ διακριτικός άνθρωπος, δεν θα ενοχλούσα. Της έστειλα όμως ευχές για τη νέα χρονιά, όπως έκανα και πριν ξεκινήσει την εκπομπή της». 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top