«Ζωή μου»: Ο Λίνος δίνει τελεσίγραφο στη Λένα

Τι θα γίνει σήμερα στις 14:00 στο Star

O Κώστας και η Δήμητρα πείθουν τη Ζωή πως ήταν η ιδέα της και δεν είδε πραγματικά τη Μαρία, ενώ εκείνη επιστρέφει εξαντλημένη στο σπίτι όπου νοσηλεύεται.

Παράλληλα, ο Λίνος δίνει τελεσίγραφο στη Λένα, αφού την βλέπει να φιλιέται με τον Πάνο, ώστε να πάρει απόφαση με ποιον θέλει να είναι. Ο Γιάννης πιστεύει πως η Μάνια θα κάνει έκτρωση και για να το αποφύγει τρέχει να ομολογήσει στη Στέλλα την αλήθεια, μόνο που και πάλι την τελευταία στιγμή δειλιάζει. Αυτός που ομολογεί όμως τον έρωτά του είναι ο Αλέξανδρος, που αποφασίζει να την διεκδικήσει.

Ταυτόχρονα, ο Παντελής μπαίνει για άλλη μια φορά στο σπίτι της Στέλλας και αυτή τη φορά την βρίσκει μέσα να κοιμάται. Της επιτίθεται και την εκβιάζει, εξαπολύοντας απειλές και σ’ αυτήν και στη Δήμητρα. Τέλος ένας απεσταλμένος του Τομόρωφ υποχρεώνει τον Κώστα να πάει μαζί του και απαγάγει την Αννίτα για να τους οδηγήσει στον Τομόρωφ…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top