Κανάκης: Μίλησε ΠΡΩΤΗ φορά για την κόρη του! «Εδώ και έξι μέρες είναι όλα τα πρώτα πράγματα που κάνω στη ζωή μου»

Δεν σταμάτησε να γελά-Εμφανίστηκε με ροζ πουκάμισο

Κανάκης για την κόρη του

Με μουσικό χαλί το τραγούδι «My girl», με… ροζ πουκάμισο και κυρίως με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά εμφανίστηκε ο Αντώνης Κανάκης στο πρώτο Ράδιο Αρβύλα μετά την γέννηση της κόρης του!

Ο παρουσιαστής δεν έκρυψε την απέραντη ευτυχία του, ενώ τα υπονοούμενα έπεφταν «βροχή»…

Ο Αντώνης Κανάκης και η αγαπημένη του, Επιστήμη, απέκτησαν τον καρπό του έρωτά τους, ένα υγιέστατο κοριτσάκι, το πρωί της περασμένης Τετάρτης, 7 Δεκεμβρίου και επέστρεψαν με το μωρό στο σπίτι το Σάββατο.

«Μην με κοιτάτε! Είμαστε όλοι πολύ τυχεροί που δεν το έφερα εδώ!», είπε ο Αντώνης στην έναρξη της εκπομπής και δεν έκρυψε την χαρά του, αφιερώνοντας, μάλιστα, και δυο τραγούδια στις δύο γυναίκες της ζωής του.

«Γενικότερα, εδώ και έξι μέρες είναι όλα τα πρώτα πράγματα που κάνω στη ζωή μου! Κυρίες και κύριοι, έτσι είναι το ύφος ενός χαζεμένου ανθρώπου, κάπως έτσι μοιάζει ένας χαζεμένος από την χαρά του άνθρωπος. Στέλνω πολλά φιλιά στα κορίτσια που παρακολουθούν από το σπίτι και… ας με συμμαζέψει κάποιος γιατί πρέπει να κάνω εκπομπή», συνέχισε.

Μετά ο συνεργάτης του Χρήστος είπε: «Να ξέρετε ότι και που είμαστε στον αέρα… θαύμα είναι!» ενώ στην συνέχεια είπε: «Εσείς που περιμένετε έξω από το… ξέρετε… (σ.σ. μαιευτήριο) φύγετε!»

Τέλος, ο Αντώνης Κανάκης ζήτησε συγγνώμη από τον Χρήστο για όλα τα αστεία που του έχει κάνει τόσα χρόνια για τις κόρες του!

 

ΔΕΙΤΕ το απόσπασμα… 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top