«Ζωή μου»:Η Άννα ετοιμάζεται να πάει στον γυναικολόγο για να δει για πρώτη φορά το έμβρυο

Συντονιστείτε στις 14.00 στο Star

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο της νέας δραματικής σειράς «Ζωή μου» που προβάλλεται καθημερινά στις 14.00 από τη συχνότητα του Star!

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ:

Ο Πέτρος δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που έχει συμβεί με την πυρκαγιά και η Νίνα με τον Ηλία τού υπόσχονται ότι θα είναι πλέον μέλος της οικογένειάς τους. Ο Αντώνης, μετανοιωμένος, ζητά για άλλη μια φορά τη συγχώρεση της Πάολας, αλλά εκείνη, αποφασισμένη, τον διώχνει.

Η Ναταλία, αφού δέχεται την επίσκεψη του Βασίλη, ο οποίος της λέει για τις υποψίες του σχετικά με την ανάμειξη του Χρήστου με την πυρκαγιά, αποφασίζει να πάρει δραστικά μέτρα.

Η Στέλλα, ανήσυχη, που ο Γιάννης δεν έχει επιστρέψει, ξαναβρίσκει το σπίτι άνω-κάτω και αποφασίζει να μιλήσει στον Αλέξανδρο. Η Άννα ετοιμάζεται να πάει στον γυναικολόγο για να δει για πρώτη φορά το έμβρυο, άλλα όταν ζητά από το Μάνο να πάει μαζί της, εκείνος αρνείται, λέγοντάς της ότι πρέπει να γυρίσει στη δουλειά. Η Δήμητρα και ο Κώστας ετοιμάζουν το πάρτι της Ζωής, αλλά κάτι αναπάντεχο δεν θα τους αφήσει να το χαρούν…

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top