Στο στόχαστρο ο δολοφόνος της Κάρτερ!

Τι θα γίνει απόψε στο «Person Of Interest» του Star

Στο στόχαστρο ο δολοφόνος της Κάρτερ!

​Αγώνα δρόμου για να μην δραπετεύσει ο δολοφόνος της Κάρτερ δίνει απόψε η ομάδα του «Person Of Interest», της αστυνομικής σειράς που μεταδίδει το Star από Τρίτη έως και Παρασκευή, στις 21:10!

Ο δολοφόνος της Κάρτερ βρίσκεται πια στο στόχαστρο της ομάδας και όλοι προσπαθούν να τον προλάβουν πριν δραπετεύσει. Ο Φιντς αισθάνεται ενοχές επειδή δεν πρόλαβε να αναγνωρίσει έγκαιρα την προειδοποίηση της «Μηχανής». Ο Φάσκο με τη Σο επισκέπτονται ένα δικηγόρο, συνεργάτη του Κουΐν, προκειμένου να συλλέξουν πληροφορίες για τον Σίμονς αλλά η ρωσική μαφία τον έχει ήδη σκοτώσει.

Ο Ρις εντοπίζει τελικά τον Σίμονς και θέλει να τον σκοτώσει αλλά ο Φιντς τον αποτρέπει, λέγοντάς του ότι κάτι τέτοιο θα έκανε κακό στην υστεροφημία της Κάρτερ. Ωστόσο, ο Σιμονς πεθαίνει στο κρεβάτι του νοσοκομείου από έναν συνεργάτη του Ελάιας, ο οποίος εκδικείται με αυτόν τον τρόπο τον θάνατο της Κάρτερ. Ο Φιντς και η Σο επιστρέφουν στο «αρχηγείο» και βρίσκουν εκεί τη Ρουτ, η οποία πλέον από αντίπαλος, γίνεται σύμμαχος της ομάδας…

Δείτε στο βίντεο το τρέιλερ του επεισοδίου!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top