Ξέσπασε σε δάκρυα on air ο Aνδρέας Μικρούτσικος-Ποιον άκουσε και έκλαψε με λυγμούς;

Στη συνέχεια έφτυσε έξαλλος, το «Your Face Sounds Familiar»

Ξέσπασε σε δάκρυα on air ο Aνδρέας Μικρούτσικος-Ποιον άκουσε και έκλαψε με λυγμούς;

​Σε δάκρυα ξέσπασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, όταν ενώ ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Για Εσένα», άκουσε τηλεφωνικά τον αδερφό του Θάνο, ο οποίος όλο αυτό το διάστημα ήταν ο φύλακας άγγελος του.

Ο παρουσιαστής δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη συγκίνηση του ξεσπώντας σε λυγμούς.

Μιλώντας για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε, αποκάλυψε πως «δεν ήταν άνθρωποι δίπλα μου γιατί δεν ήθελα! Ξαφνικά από τη μια μέρα στην άλλη, βρέθηκα να με κυνηγά σύμπασα η οικονομική οικουμένη της Αθήνας. Από εκεί που είχα σχεδόν διασφαλίσει το μέλλον μου, βρέθηκα χωρίς τίποτα στα χέρια, χάνοντας τα πάσα όσα είχα. Βρέθηκα στην καταστροφή μου. Μέχρι να το συνειδητοποιήσω, δεν έπεσα σε κατάθλιψη. Ο Θάνος ήταν και είναι φύλακας άγγελος μου».

  • Τι του απάντησε ο αδερφός του από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής;

«Αν ξανάρχιζαν τα πράγματα, τα ίδια θα έπρεπε να ξανακάνει, γιατί έτσι έχει δικαιώσει την παρουσία του πάνω σε αυτόν τον κόσμο, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είναι μοναδικός και καταπληκτικός άνθρωπος!»

Στη συνέχεια, ο Ανδρέας Μικρούτσικος φανερά εκνευρισμένος... έφτυσε και το «Your Face Sounds Familiar» επειδή όπως είπε στα trailer του αφιερώνει περισσότερη ώρα σε άλλους διαγωνιζόμενους και όχι στη Σοφία Βόσσου, η οποία εκείνη την ώρα βρισκόταν στο τηλέφωνο και του απάντησε πως «δεν είμαι in εγώ».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top