Κωστόπουλος για Σκορδά: «όποιος έχει εκνευρισμό, φαίνεται»

Πώς σχολίασε τα περί αντικατάστασής του στο «Πρωινό Mou»

Κωστόπουλος για Σκορδά: «όποιος έχει εκνευρισμό, φαίνεται»

Στις σπόντες του Νίκου Μουτσινά, αλλά και την απόφαση της Φαίης Σκορδά να «κόψει» στο μοντάζ τις δηλώσεις του, απάντησε ο Πέτρος Κωστόπουλος, λέγοντας όλο νόημα πως «όποιος έχει εκνευρισμό, φαίνεται»! Παράλληλα, μίλησε για τις φήμες για το μέλλον του στο «Πρωινό Mou».

«Καλά έκανε! Δεν με νοιάζει! Ο καθένας στην εκπομπή του παίζει αυτά που θέλει, δεν με νοιάζει εμένα. Εγώ είμαι μια χαρά και στο γυαλί όποιος έχει εκνευρισμό, φαίνεται», ήταν το σχόλιο του παρουσιαστή όταν ρωτήθηκε για το μοντάζ των δηλώσεών του από την Φαίη Σκορδά, προσθέτοντας ότι δεν έχει άγχος για το αν θα συνεχίσει του χρόνου ή όχι.

Αναφερόμενος στα περί αντικατάστασής του, ο Πέτρος Κωστόπουλος επισήμανε ότι τα κανάλια είναι αυτά που αποφασίζουν και συνέχεια υπάρχουν τέτοιες φήμες για όλους, ενώ υποστήριξε πως κάθε ομάδα χρειάζεται χρόνο για να δέσει και η ομάδα του «Πρωινό Mou» πλέον έδεσε κι αυτό φαίνεται στα νούμερα τηλεθέασης.

«Γιατί να υπάρχει κόντρα με τον Μουτσινά; Κινδυνεύουμε από τίποτα; Δεν με έχουν ενημερώσει ότι έρχεται να κάνει πρωινό. Πιστεύω ότι το παιδάκι κάνει μια χαρά την εκπομπή του, έχει το ταλεντάκι του, τον ξέρω χρόνια, είναι μια χαρά και στο θέατρο και στην τηλεόραση, όλα μια χαρά», είπε ο παρουσιαστής.

Τέλος, ο Πέτρος Κωστόπουλος διέψευσε τις φημολογούμενες επαφές του με τον Γιάννη Λάτσιο για βραδινή εκπομπή του χρόνου στον ΑΝΤ1, διευκρινίζοντας ότι έχει να τον δει τρεις μήνες, ενώ, ως κουμπάρος του, δήλωσε ότι χαίρεται που δεν μιλάνε για τα προσωπικά τους, τόσο εκείνος, όσο και η Ελένη Μενεγάκη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top