Έξαλλοι με την απεργία της ΕΣΗΕΑ Καμπουράκης-Οικονομέας

«Τρελαίνομαι όταν βλέπω τύπους που έχουν κάνει περιουσίες στην ΕΡΤ τώρα να θρηνούν»

Έξαλλοι με την απεργία της ΕΣΗΕΑ Καμπουράκης-Οικονομέας

​Η εκπομπή «Κοινωνία ώρα Mega» βγήκε στον αέρα μετά από αρκετές μέρες λόγω του κλεισίματος της ΕΡΤ και της απεργίας των τεχνικών και των δημοσιογράφων.

Από την πρώτη στιγμή Δημήτ��ης Καμπουράκης και Γιώργος Οικονομέας εξέφρασαν τις θέσεις τους για το λουκέτο στην ΕΡΤ.

«Πολύ περίεργη και δύσκολη μέρα για όλους μας. Έχουμε 4-5 μέρες να κάνουμε εκπομπή λόγω της απεργίας της ΕΣΗΕΑ. Να πούμε το αυτονόητο, ότι είμαστε με τους εργαζόμενους της ΕΡΤ. Υπήρχαν πολλές ταχύτητες εργαζομένων στην ΕΡΤ... Αυτοί που έπαιρναν 1,000 - 1,500 ευρώ και δούλευαν σαν τα σκυλιά και υπήρχαν και άλλοι που έκαναν ζωή και κότα. Υπήρχαν άνθρωποι που έστελναν τους κλητήρες τους να πάρουν τα λεφτά γιατί δεν ήξεραν που πέφτει η ΕΡΤ! Αν συνειδητοποιήσει ο κόσμος ότι υπήρχαν συνάδελφοί μας που έπαιρναν 30-35 χιλιάδες ευρώ το μήνα στην ΕΡΤ, θα τρελαθεί! Όμως, ποιος τους τα έδινε;» αναρωτήθηκε ο Γιώργος Οικονομέας.

Ο Δημήτρης Καμπουράκης πήρε τον λόγο και φανερά εκνευρισμένος είπε: «Δεν είναι δυνατόν η ΕΣΗΕΑ να κλείνει όλες τις ιδιωτικές συχνότητες. Τρελαίνομαι όταν βλέπω κάποιους τύπους που έχουν κάνει περιουσίες στην ΕΡΤ, τώρα να θρηνούν! Δεν μπορώ να το δεχτώ! Κι ενδεχομένως να είναι έτοιμοι σε λίγο να μας κατηγορήσουν για απεργοσπάστες»!

Δείτε το απόσπασμα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top