Η απάντηση της Άννας Παναγιωταρέα στην αγωγή του Ηλία Κασιδιάρη!

«Δεν ασχολούμαι μαζί του»

Ένας χαρακτηρισμός της Άννας Παναγιωταρέα σε άρθρο της στον «Ελεύθερο Τύπο» με τίτλο «O φόβος για το χρώμα του δέρματος», που δημοσιεύτηκε στις 12 Σεπτεμβρίου, προκάλεσε την οργή του Ηλία Κασιδιάρη, που με αγωγή εναντίον της δημοσιογράφου και της εφημερίδας, ζητά το ποσό των… 900.000 ευρώ!

Την είδηση της δικαστικής διαμάχης, έκανε γνωστή η Άννα Παναγιωταρέα μέσω του Facebook της, ενώ σήμερα, απάντησε με νέα ανάρτηση, στην οποία αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Αγαπητοί φίλοι,

η "Χρυσή Αυγή" δεν ψηφίστηκε από τους Πολίτες γιατί δήλωσε προεκλογικά ότι μπορεί να εξελιχθεί σε σέχτα που να χαρακτηρίζεται από έλλειψη ανεκτικότητας ή φανατισμό και στενότητα πνεύματος, ούτε σε κίνημα που να στοχεύει στην ανατ��οπή του δημοκρατικού πολιτεύματος με βίαια μέσα, ούτε φυσικά "αίρεση" που να αποκλίνει από τις πανανθρώπινες και χριστιανικές αξίες του Δυτικού Πολιτισμού.

Ψηφίστηκε από τους συμπολίτες μας και βρίσκεται στη Βουλή στο πλαίσιο της λειτουργίας της Δημοκρατίας, με την οφειλόμενο σεβασμό στους νόμους και το Σύνταγμα.

Επομένως, η συμπεριφορά των βουλευτών της είναι "δημόσια υπόθεση" και θα υφίσταται κριτική. Η τακτική να επιβάλει λογοκρισία και αυτολογοκρισία με αγωγές δεν εκφοβίζει ούτε τους δημοσιογράφους, ούτε τα Μέσα. Με τον κ. Κασιδιάρη δεν ασχολούμαι».


Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top