Ναταλία Δραγούμη: Θα έλεγε ναι σε ένα τουρκικό σίριαλ!

Έκανε ψυχανάλυση για 8 χρόνια

Ναταλία Δραγούμη: Θα έλεγε ναι σε ένα τουρκικό σίριαλ!
​Η Ναταλία Δραγούμη μιλάει για την κρίση στα ελληνικά σήριαλ, αλλά και το πως οι Έλληνες ηθοποιοί πηγαίνουν στην Κύπρο για να δουλέψουν. Παράλληλα, Η ηθοποιός δεν διστάζει να πει πως έχει κάνει 8 χρόνια ψυχανάλυση.

«Με στεναχωρεί που δεν υπάρχουν σήριαλ στην Ελλάδα. Ευτυχώς που υπάρχει και η Κύπρος για ν’ ακούσουμε την ελληνική γλωσσά! Δεν υπάρχουν δουλείες εδώ στην Αθήνα. Η Κύπρος ακόμα αντέχει, αλλά δεν ξέρω για πόσο. Από πέρυσι που ήμουν εγώ μέχρι και φέτος υπάρχει τεράστια διαφορά και στα πόσα σήριαλ βγάζουν τον χρόνο και στις αμοιβές», υποστηρίζει η ηθοποιός..


Μπορεί να δηλώνει πως την έχει ενοχλήσει να βλέπει στην τηλεόραση τούρκικα σήριαλ, αλλά στην ερώτηση αν θα συμμετείχε η ίδια δηλώνει ότι «εξαρτάται δεν μπορώ να σου πω όχι. Αν κάποιος ηθοποιός είναι άνεργος , έχει οικογένεια, δεν έχει δουλεία και του κάνουν πρόταση από το τουρκικό σήριαλ θα πει ναι , γιατί σαν παραγωγές είναι καλές»..

Τέλος, παραδέχτηκε πως έκανε για 8 χρόνια ψυχανάλυση και δηλώνει πως «είχα διάφορους λόγους που είχα ανάγκη να κάνω τη ψυχανάλυση , υπήρχε στην οικογένεια μου γενικά και μου το είχε προτείνει η μητέρα μου. Νομίζω πως με βοήθησε, αυτά τα έκανα όταν δεν είχα παιδιά. Τώρα αν θέλεις τα παιδιά και η δουλειά δεν υπάρχει η πολυτέλεια να αφήσω τον εαυτό μου να έχω τα ψυχολογικά μου».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top