Ε. Μενεγάκη: Επιστροφή για λίγο στην Αθήνα…

… και μετά πάλι για βουτιές στα Άχλα

Ε. Μενεγάκη: Επιστροφή για λίγο στην Αθήνα…
Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη να περνάει υπέροχα στα Άχλα μαζί με τα τρία της παιδιά και τον καλό της Μάκη Παντζόπουλο, όμως πριν λίγες μέρες οι δυο τους ήρθαν στην Αθήνα για λίγα 24ωρα, ώστε να κάνουν κάποιες αγορές.

Ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε την Ελενίτσα μαζί με το Ματέο στη Νέα Ερυθραία να κάνουν τα ψώνια τους σε γνωστό κατάστημα με είδη σπιτιού.

Μάλιστα το βράδυ της Τρίτης, 17 Ιουλίου, το ζευγάρι δείπνησε στο Nobu στη Βουλιαγμένη. Η Ελένη φορούσε ένα λευκό, μπλε φόρεμα τύπου ‘60s και ο Ματέο Παντζόπουλος ένα μπεζ παντελόνι με λευκό πουκάμισο.

Το απόγευμα της Πέμπτης 19 Ιουλίου το ζευγάρι αναχώρησε και πάλι από την Αθήνα για την Άνδρο, για να συνεχίσουν τις διακοπές τους.

Εκεί η Ελένη απολαμβάνει τις βουτιές και τα παιχνίδια στη θάλασσα με τα παιδιά της. Από νωρίς το πρωί πηγαίνουν για μπάνιο και το απόγευμα επιστρέφουν στο ξενοδοχειακό συγκρότημα, όπου η παρουσιάστρια φτιάχνει με τα χεράκια της το φαγητό για τα παιδιά της.

Το καλοκαίρι της πάει πολύ και όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες δεν σκέφτεται να αποχωριστεί σύντομα το ησυχαστήριό της.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top