Ναταλία Γερμανού: Υπερασπίστηκε τη Sharon Stone και τις… cougars!

«Εδώ μας κράζουνε αλύπητα! Στο πετσί μας τα έχουμε βιώσει αυτά!»

Ναταλία Γερμανού: Υπερασπίστηκε τη Sharon Stone και τις… cougars!

Όποιος καεί απ΄το χυλό φυσά και το γιαούρτι δεν λένε; Ε… κάτι τέτοιο έπαθε και η Ναταλία Γερμανού, που είναι γνωστή η αδυναμία που είχε στο παρελθόν για τους μικρότερους άνδρες.

Η παρουσιάστρια, με το που έμαθε πως η 54χρονη Sharon Stone «τα έχει» με 27χρονο, έσπευσε να της δώσει τα εύσημα της, αλλά και να πει τον… «πόνο» της!

«Στην Ελλάδα όταν είσαι 54, και 43 όταν είσαι, και έχεις 27χρονο boyfriend, προσπαθείς να το κρύψεις με νύχια και με δόντια, γιατί η ελληνική κοινωνία θα σε πει τεκνατζού, σιχαμένη, σαν δε ντρέπεται, εξώλης και προώλης, κ.τ.λ» είπε η Ναταλία Γερμανού.

Και συνέχισε: «μπράβο στη Stone που το διαφημίζει με τέτοια χαρά. Πραγματικά ζηλεύω και καμαρώνω! Εδώ, όταν έχεις 27χρονο και τον περνάς 14 χρόνια, λες Χριστούλη μου παναγία μου, μην το μάθει κανείς, μαύρο φίδι που μ΄έφαγε! Απλά… σκέφτομαι φωναχτά!»

Όταν δε ο Δρυμούσης της είπε «ο καθένας με τον πόνο του», η Ναταλία ανταπάντησε:

«Ο καθένας με τον πόνο του δεν το συζητάω. Εις ανάμνηση παλαιού κατεστραμμένου τα λέω εγώ αυτά! Στο πετσί μας τα έχουμε βιώσει αυτά! Εδώ μας κράζουνε αλύπητα!»

Έξαλλη η Ναταλία, που συνέχισε να λέει τον πόνο της:

«Όταν ο 65χρονος είναι με την 22χρονη, λέμε μπράβο το κάρφωσες το πιπίνι! Όταν συμβαίνει το αντίθετο, λέμε σαν δεν ντρέπεται η παλιόγρια!Και συνήθως τα λένε οι συνομήλικες που πολύ θα ήθελαν να τον έχουν κι αυτές!»

Για να καταλήξει ότι «ο έρωτας δεν είναι μαθηματικά και αριθμοί, αλλά χημεία!»

Κάντε κλικ και δείτε το video…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top