Σολωμού, Νομικού, Κοκκίνου: Αυτή είναι η γυμναστική που επιλέγουν

Τα οφέλη της κάθε γυμναστικής

Πάρα πολλά κιλά μέσα σε μία 20ετία είχε καταφέρει να χάσει η Έλλη Κοκκίνου και έκτοτε μέχρι και σήμερα διατηρεί αξιοζήλευτη σιλουέτα.

Ζυγούλη- Ντορέττα- Μπόσνιακ: Τι γυμναστική κάνουν

Έλλη Κοκκίνου

Η τραγουδίστρια που έχει υιοθετήσει έναν υγιεινό τρόπο ζωής κάνει ασκήσεις κίνησης και pilates αρκετές ώρες την εβδομάδα.

Pilates

Ολοένα και περισσότεροι επιλέγουν τις pilates καθώς τα οφέλη αυτής της άσκησης είναι πολλαπλά. Βοηθούν στη γράμμωση του σώματος και την ευλυγισία και βελτιώνουν τη σωστή στάση του σώματος.

Λάτρης της γυμναστικής και πιο συγκεκριμένα του joking είναι η Μαρία Σολωμού η οποία επίσης τόσα χρόνια είναι στα κιλά της.

Η ηθοποιός δημοφιλών σειρών, τον ελεύθερό της χρόνο, βάζει τη φορμούλα της, παίρνει τα ακουστικά της και αρχίζει το τρέξιμο.

Οφέλη τρεξίματος

Το τρέξιμο βοηθά στην απώλεια των κιλών, βελτιώνει το ανοσοποιητικό μας σύστημα, ενώ κάνει καλό και στην ψυχολογική μας κατάσταση καθώς μειώνει το άγχος και αυξάνει την αυτοπεποίθησή μας.

Δούκισσα Νομικού

Αν και είναι μητέρα δύο παιδιών, του Σάββα και της Αναστασίας, η Δούκισσα Νομικού διαθέτει άψογες αναλογίες. Η παρουσιάστρια και μοντέλο έχει βάλει στην ζωή της τη γυμναστική και πιο συγκεκριμένα την ποδηλασία και το τρέξιμο.

Οφέλη ποδηλασίας 

Η ποδηλασία βοηθά στην απώλεια του βάρους, θωρακίζει την υγεία και προστατεύει από χρόνια νοσήματα. 


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top