Απολαυστικό πρωτεϊνικό vegan παγωτό: Το πιο ιδανικό επιδόρπιο

Οι μετρ του fitness προτείνουν τις πιο «δυνατές» τροφές για αθλούμενους

Είναι ευρέως γνωστό, ότι η ισορροπημένη διατροφή και η άσκηση είναι απόλυτα συνδεδεμένες. Για να πετύχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα στο σώμα μας, είναι αναγκαίο να ακολουθούμε -παράλληλα με τη γυμναστική- και την ιδανική διατροφή. Οπότε, εάν επιθυμείτε να αποκτήσετε ένα γερό και καλογραμμωμένο σώμα, η άσκηση είναι μόνο το ένα σκέλος της εξίσωσης... το άλλο είναι η σωστή διατροφή.

Αλμυρά pancakes με κοτομπουκιές: Ένα πλήρες πρωτεϊνικό γεύμα

Ο ιδιοκτήτης του Jo Fitness Lab, personal & weight trainer Δημήτρης Ορφανάκος και ο συνεργάτης του Αλέξανδρος Μοσχονάς, μάγειρας, με εξειδίκευση στο Calisthenics (καλλισθενική γυμναστική), προτείνουν για σήμερα, σε όλους τους αναγνώστες του Star.gr, μία συνταγή για το πιο εκπληκτικό και υγιεινό vegan παγωτό sandwich, που περιέχει αρκετή πρωτεΐνη, αποτελώντας το ιδανικό επιδόρπιο για εσάς που αθλείστε εντατικά! 

Άθληση και διατροφή: Το vegan smoothie bowl που ξεχειλίζει ενέργεια

Υλικά

Vegan sandwich παγωτό

Για το μπισκότο

  • 150γρ. ανάμεικτοι ξηροί καρποί
  • 150 γρ. σταφίδες

Για το παγωτό

  • 4 πολύ ώριμες μπανάνες
  • 65 γρ. φυστικοβούτυρο
  • 1/2 κτγ κανέλα σε σκόνη
  • 1/2 κτγ μοσχοκάρυδο
  • 1 πρέζα αλάτι
  • Εάν χρειαστεί, προσθέτουμε λίγο νερό

Η παραπάνω συνταγή, αποτελεί έναν από τους πολυάριθμους διατροφικούς συνδυασμούς που συμβάλλουν θετικά στην επίτευξη των στόχων σας. Για να αποκτήσετε, δηλαδή, ένα υγιές, καλογυμνασμένο και δυνατό σώμα, μέσα και έξω!

Καλή προπόνηση και καλές διατροφικές επιλογές!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

S T R E E T _________________________________________________ "Death is not the greatest loss in life. The greatest loss is what dies inside while still alive. For every dark night, there’s a brighter day. Never surrender." 2pac _________________________________________________ We are the new generation of fitness. Nothing can stop us. Follow us. _________________________________________________ On fire with ma bro @jo__orf _________________________________________________ #fitspo #fitfam #gymlife #nopainnogain #fitlife #getstrong #workout #fitnessmodel #seenonmyrun #gains #strengthtraining #physiquefreak #fitness #bodybuilding #yoga #crossfit #fitfluential #greece #greek #instarunners #gym #athens#streetworkout #partnerworkout

A post shared by Αλέξανδρος Μοσχονάς (@alexandrosmoshonas) on

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top