Aδυνατίζεις όταν φοράς κορσέ;

Για να το αναλύσουμε λιγάκι αυτό

Κορσές

Για τη μέθοδο του κορσέ μού είχε μιλήσει η πεθερά μου όταν γέννησα. Και την άκουσα. Αγόρασα έναν κορσέ, και δεν με πείραξε τόσο το πόσο στοίχισε, όσο το πόσο υπερβολικά σφιχτός ήταν. Τελικά δεν τον φόρεσα και φυσικά το μετάνιωσα.

Οι παλιές ξέρουν. Τι νομίζεις πως έκαναν όταν δεν υπήρχαν τα spa, τα γυμναστήρια και τα ινστιτούτα; Η μέθοδος του κορσέ είναι μία από τις πιο παλιές μεθόδους αδυνατίσματος και λειτουργεί πολύ απλά:

Φοράς τον κορσέ και:

Τρως πολύ λιγότερο. Δηλαδή και να θες κατιτίς παραπάνω, θα σε σφίγγει τόσο πολύ που θα μετανιώσεις την ώρα και τη στιγμή που κατέβασες ολόκληρο κομμάτι καλτσόνε.

Μαθαίνεις να τρως μικρά γεύματα. Το οποίο όλες γνωρίζουμε ότι είναι το μυστικό του καλού μεταβολισμού. Λίγο- λίγο, πολλές φορές μέσα στην ημέρα.

Σκέφτεσαι την μπουκίτσα σου. Μεγάλη υπόθεση να σκέφτεσαι πριν φας και να μην πέφτεις στο γεμάτο comfort food πιάτο σου αλόγιστα.

Χάνεις πόντους πολύ γρήγορα, όλοι προσέχουν την αλλαγή, η αυτοπεποίθησή σου πετάει στα ύψη και συνεχίζεις ακάθεκτη την προσπάθεια. Όλα είναι θέμα ψυχολογίας.

Η καθιστική ζωή σε ξεχνάει. Πολύ απλά, όταν κάθεσαι πολλή ώρα σε μια καρέκλα, αρχίζεις να νιώθεις κάπως άβολα με τον κορσέ. Και έτσι σηκώνεσαι, κάνεις κάτι, περπατάς.

Τι πρέπει να προσέξεις:

1. Ο κορσές δεν είναι θαυματουργός, είναι καθαρά βοηθητικός. Εάν δεν το έχεις πάρει απόφαση να χάσεις κιλά, και απλά τρως λίγο cheesecake και λίγα ντονατσάκια, απλά κοροϊδεύεις τον εαυτό σου. Θες να φας; Βγάλε τον καρσέ και φάε με την ψυχή σου!

2. Δεν μπορεί να τον φοράς 24/7. Για παράδειγμα, στο γυμναστήριο ή τις ώρες του ύπνου δεν τον χρειάζεσαι.

3. Σταδιακά πρέπει να μειώνεις τις ώρες που τον φοράς, μέχρις ότου πετύχεις τον στόχο σου.

Ε, και εάν μετά έχεις εθιστεί, πήγαινε σε ένα μαγαζί με lingerie και αγόρασε έναν σε ρετρό, αισθησιακό στυλ.

Bonus: Πρόσφατα μανούλα, ρώτησε τον γιατρό σου σχετικά! 

Πηγή:allyou.gr

Συντάκτης: Αλεξάνδρα Παπαδάκη

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top