Σπύρος Γραμμένος: Νέο τραγούδι-Στο βίντεο κλιπ παίζει ο Μάκης Παπαδημητρίου

Το καινούργιο τραγούδι έχει τίτλο: «Μόλις γύρισα απ’ το γυμναστήριο»!

Σπύρος Γραμμένος Μάκης Παπαδημητρίου

Ο Σπύρος Γραμμένος μόλις γύρισε από το γυμναστήριο και μας παρουσιάζει το καινούργιο του τραγούδι και video clip με τίτλο «Μόλις γύρισα απ’ το γυμναστήριο»!

Από όσο θυμάται ο Σπύρος τον εαυτό του, θυμάται να υπάρχουν και τα γυμναστήρια. Δεν θα πει ψέματα, έχει πάει πολλές φορές, για εγγραφή. Έχει γραφτεί περισσότερες φορές σε γυμναστήριο, απ’ όσες μπορεί να αντέξει το σώμα ενός ανθρώπου. Το «Μόλις Γύρισα απ’ το Γυμναστήριο» δεν είναι αφιερωμένο σε όλους αυτούς που λένε πως όταν φεύγουν απ’ το γυμναστήριο αισθάνονται ωραία και έχουν καλή διάθεση... Είναι όμως για όλους τους άλλους.

Την παραγωγή υπογράφει ο McΛικας, η μίξη έγινε από τον Μάνο Στάγια και το mastering από τον Γιάννη Χριστοδουλάτο (Sweetspot Studio). Cinematographer του video clip είναι ο Χρήστος Δούρος ενώ τα γυρίσματα έγιναν στο Saha Gym. Γυμνάστηκαν οι Μάκης Παπαδημητρίου, Sonia Haikal, Βέρα Σουρβίνου, Βάιος Γάτος, Μαρία Παύλου, Θοδωρής Σταυρόπουλος, Μike Γαλάνης, Γιώργος Αμπελιώτης, Ορέστης Δολιανίτης, Ναταλί Chavez και Paco!

Γυμναστική, ταυτόχρονα με απόδοση στη νοηματική γλώσσα έκαναν η Όλγα Δαλέκου και η Ανδρονίκη Ξανθοπούλου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top