Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας: Ποια παράσταση μπορούμε να δούμε δωρεάν και πότε

Τρεις γυναίκες μοιράζονται τις συγκλονιστικές ιστορίες τους

Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας Με Μία Δωρεάν Παράσταση

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας ο Δήμος Αθηναίων διοργάνωσε κάποιες δράσεις τιμώντας τη σπουδαία αυτή ημέρα. 

 

Έτσι  τις Δευτέρα 11 και Τρίτη 12 του Μαρτίου 2024, όσοι επιθυμούν θα μπορούν να παρακολουθήσουν δωρεαάν τη θεατρική παράσταση "Το σπίτι με τα δώρα", όπου τρεις γυναίκες μοιράζονται τις συγκλονιστικές ιστορίες τους και αντιμετωπίζουν τα τραύματά τους.

Η ιστορία του θεατρικού έργου είναι άκρως επίκαιρη. Τρεις γυναίκες μοιράζονται τις συγκλονιστικές ιστορίες τους και αντιμετωπίζουν τα τραύματά τους.

H Μικαέλα Δανά υποδύεται τη Βασιλική 

H Μικαέλα Δανά υποδύεται τη Βασιλική 

Η πρώτη  γυναίκα. κουβαλάει την προσωπική της τραγωδία πάνω σ’ ένα τενεκεδένιο νύχι που  φύτρωσε στη θέση του παλιού που μαύρισε κι έπεσε. Το νύχι αυτό είναι η πανοπλία, η άμυνα της. Αυτό θα την καθορίσει, αυτό θα δώσει τη λύση…Η Βασιλική ζει σ’ ένα σπίτι απ’ όπου απουσιάζει ο αέρας. Παιδί δυο προβληματικών γονιών, θα πάρει τη ζωή στα χέρια της όταν διαπιστώσει πως η ανήλικη κόρη της βιώνει τη δική της τραγωδία με δέλεαρ μια κούκλα…

Η Μαρία Καρακίτσου 

Η Μαρία Καρακίτσου 

Η Ιωάννα είναι μια έφηβη που γεννήθηκε άνδρας σ’ ένα γυναικείο κορμί. Σύντομα θα απεκδυθεί τη γυναικεία φύση της όταν, ντυμένη αγόρι, θα γίνει το αντικείμενο του πόθου μιας συνομήλικης της. Η κατάληξη θα είναι τραγική.

Η Κατερίνα Παρισσινού 

Η Κατερίνα Παρισσινού 

Στη θεατρική παράσταση παίζουν η Μικαέλα Δανά, η οποία υποδύεται τη Βασιλική, η Μαρία Καρακίτσου που υποδύεται την Ελένη και η Κατερίνα Παρισσινού που υποδύεται την Ιωάννα

Το έργο τιμήθηκε με το Κρατικό Βραβείο Θεάτρου 2001.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top