Ο Κωστής Μαραβέγιας στον Κήπο στο Μέγαρο Μουσικής

Την Παρασκευή 16 Ιουνίου

Ο Κωστής Μαραβέγιας στον Κήπο στο Μέγαρο Μουσικής

Ο Κωστής Μαραβέγιας ανοίγει και φέτος το καλοκαίρι με τον τρόπο που μόνον εκείνος ξέρει τόσο καλά! Με ένα πάρτι, μια γιορτή χαράς, συγκίνησης, χορού και τραγουδιού. Όλοι μαζί στο πιο όμορφο σημείο της Αθήνας. Ξάπλα στο γρασίδι, όρθιοι αγκαλιά, καλοκαίρι στην καρδιά.

Το πρώτο πολυαναμενόμενο πάρτι του θα γίνει σε έναν από τους αγαπημένους του χώρους, εκεί που για τρεις συνεχόμενες χρονιές έκανε απανωτές sold out εμφανίσεις που έχουν γίνει σημείο αναφοράς για τις επιτυχημένες από κάθε άποψη καλοκαιρινές συναυλίες, στον ΚΗΠΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ! Εκεί που όλοι μας χορέψαμε, τραγουδήσαμε, γίναμε ένα, νιώσαμε παιδιά και γεμίσαμε τη ψυχή μας χαρά και ενέργεια!

Ο Κωστής Μαραβέγιας στον Κήπο στο Μέγαρο Μουσικής

Επιστρέφει λοιπόν την Παρασκευή 16 Ιουνίου στον κήπο, για να θυμηθούμε, να γελάσουμε, να συγκινηθούμε και πάνω από όλα να φύγουμε στο τέλος της βραδιάς πιο χαρούμενοι και πιο ανάλαφροι!

Ορμώμενος από το στούντιο με το τραγούδι «ΞΕΧΑΣΜΕΝΗ ΕΝΗΛΙΚΙΩΣΗ» αλλά και το νέο του album που θα κυκλοφορήσει πολύ σύντομα, με όλα τα αγαπημένα μας από τη δισκογραφία του αλλά και δικά του αγαπημένα που διασκευάζει και τραγουδά, επιστρέφει στον Κήπο στο Μέγαρο Μουσικής  να γίνουμε όλοι μέρος μιας συναυλίας-γιορτής  γεμάτης με μια διάχυτη διάθεση αντίστασης στον αρνητισμό, την αγωνία και την αβεβαιότητα της καθημερινότητας.

Μαζί του παίζουν, οι εξαιρετικοί και σταθεροί φίλοι και συνεργάτες του μουσικοί: Νίκος Αγγλούπας (ηλεκτρικό μπάσο), Άγγελος Αγγελίδης (ηλεκτρική κιθάρα), Jim Staridas (τρομπόνι), Χρήστος Καλκάνης (κλαρινέτο, πλήκτρα), Demian Gomez  (κρουστά, τύμπανα).

 

Υπεύθυνοι ήχου: Σωτήρης Παπάκος, Ανδρέας Κουταλάς

Φωτισμοί: Φίλιππος Τρέπας

Συμπαραγωγή: MINOS EMI/UNIVERSAL – ΟΜΜΑ

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 21:00

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ:15€

 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top