Παράταση παραστάσεων για το «Εμπόριο»

Αληθινά γεγονότα και μαρτυρίες θυμάτων Εμπορίας Ανθρώπων

το Εμπόριο

Μετά την μεγάλη επιτυχία που σημείωσε η παράσταση ΕΜΠΟΡΙΟ, βασισμένη σε αληθινά γεγονότα και μαρτυρίες αντρών, γυναικών και παιδιών- θυμάτων Εμπορίας Ανθρώπων, συνεχίζεται για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων, στο Θέατρο Radar, κάθε Δευτέρα και Τρίτη, από 20 Δεκεμβρίου.

Xριστούγεννα στην Αθήνα: Οι παιδικές παραστάσεις που δεν πρέπει να χάσεις

Η παράσταση, Το Εμπόριο, στο θέατρο Radar 
 

Τρία χρόνια μετά από τις συγκλονιστικές «Γυναίκες από χώμα» με τις μαρτυρίες των οροθετικών γυναικών και το «Κατανόησέ με ή σε Καταβροχθίζω» που πραγματεύτηκε την κακοποίηση παιδιών από όλο τον κόσμο, η Θεατρική Ομάδα Ανδρομέδα και ο Κοραής Δαμάτης καταπιάνονται με την Εμπορία Ανθρώπων και δημιουργούν μια παράσταση, με τίτλο «ΕΜΠΟΡΙΟ», που διαβάζει το παρελθόν, αφουγκράζεται το παρόν και προβλέπει το μέλλον.

«Το Υπουργείο της Υπέρτατης Ευτυχίας» στο Θέατρο Άβατον!

Aληθινά γεγονότα και μαρτυρίες ανθρώπων

Περίληψη έργου

Σ’ ένα κοντινό μέλλον, η κλιματική αλλαγή έχει αλλοιώσει δραματικά τον πλανήτη, με αποτέλεσμα το Οικουμενικό Κράτος να λειτουργεί εντελώς παρεμβατικά διατυμπανίζοντας ότι έτσι εξασφαλίζει την «προστασία» και την «ευημερία» του κοινωνικού συνόλου.

Έξι άνθρωποι κουβαλάνε ο καθένας τον δικό τους σταυρό 

Οι πολίτες έχουν χωριστεί σε συστημικούς και έξω-συστημικούς. Όσοι δεν είναι χρήσιμοι στο Οικουμενικό Κράτος, δηλαδή όσοι δεν είναι υγιείς, παραγωγικοί πολίτες ή όσοι δεν συμμορφώνονται με τις νέες συνθήκες, απομακρύνονται σε υπόγεια στρατόπεδα-πόλεις.

Μία μαρτυρία για το πώς ο άνθρωπος γίνεται θύμα εμπορευματοποίησης 


 
Έξι άνθρωποι, διαφορετικοί μεταξύ τους, θα βρεθούν και θα συγκατοικήσουν εξαναγκαστικά σε έναν από τους υπόγειους θαλάμους του στρατοπέδου-πόλη, κουβαλώντας ο καθένας και μια διαφορετική ιστορία/μαρτυρία για το πώς ο άνθρωπος μπορεί να γίνει αντικείμενο εμπορευματοποίησης, να υπάρξει θύμα του trafficking.


 
 Ταυτότητα παράστασης 
 
Συγγραφή έργου/σύνθεση κειμένων: Κοραής Δαμάτης & Θεατρική Ομάδα Ανδρομέδα
Σκηνοθεσία - Σχεδιασμός φωτισμών: Κοραής Δαμάτης
Σκηνικά - κοστούμια: Παύλος Ιωάννου
 
Παίρνουν μέρος αλφαβητικά: Φανή Γρύλλη, Ντίνα Κούκου, Απόστολος Μπαχαρίδης, Σοφία Ρούβα, Αναστασία Τσούτση, Νεκτάριος Φαρμάκης
 
Ακούγονται οι φωνές (αλφαβητικά): Κοραή Δαμάτη, Μιχάλη Καλαμπόκη, Περικλή Μοσχολιδάκη, Τζίνη Παπαδοπούλου, Μαίρη Σταυρακέλλη, Μαρία Φιλίππου.

Ημέρες παραστάσεων 

Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2021 για 20 παραστάσεις
Κάθε Δευτέρα & Τρίτη στις 9 μ.μ.
 
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 80' (χωρίς διάλειμμα)
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
Γενική είσοδος: 13 ευρώ
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top