Oι Gadjo Dilo σε ένα live streaming show

Το Σάββατο 27 Μαρτίου στις 21:00

Gadjo Dilo

Το Σάββατο 27 Μαρτίου στις 21:00 το βράδυ, ώρα Ελλάδος, οι Gadjo Dilo θα κατακλύσουν την κεντρική σκηνή του Gazarte και τα σπίτια μας με gypsy jazz ήχους, σε ένα  LiveStreaming show που θα κάνει το γύρο του κόσμου.
 
Ένα συγκρότημα που  έχει καταφέρει, παντρεύοντας διαφορετικούς ήχους να δημιουργήσει ένα  μουσικό στυλ, "Manouche De Grec" όπως το αποκαλούν οι ίδιοι, να συστήσει την gypsy jazz στο ευρύ κοινό και να συνεχίσει την μουσική παράδοση του Django Reinhardt. 
 
Η πορεία τους μετράει πάνω από δέκα χρόνια, μέσα στην οποία έχουν εμφανιστεί σε πολλά διεθνή και εγχώρια φεστιβάλ, ενώ τα τελευταία χρόνια τους συναντάμε σταθερά στη σκηνή του Gazarte. Μετά τις φθινοπωρινές τους εμφανίσεις στην Ταράτσα, οι Gadjo Dilo μπαίνουν στην Κεντρική Σκηνή και φέρνουν κυριολεκτικά τα πάνω κάτω. Αγαπημένα τραγούδια και χορευτική διάθεση γεμίζουν την ατμόσφαιρα και γίνονται η αφορμή να τραγουδήσουμε και να χορέψουμε μαζί τους, έστω κι από μακριά.

Οnline συναυλία με τον Μάριο Φραγκούλη και τον Γιώργο Περρή

 

Πριν την έναρξη της συναυλίας θα περάσουμε χρόνο με τη μπάντα στα καμαρίνια, θα παρακολουθήσουμε τις προετοιμασίες και το soundcheck, σε ένα μοναδικό pre-show αφιερωμένο στους φίλους του συγκροτήματος στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το Σάββατο 27 Μαρτίου στις 21:00, οι Gadjo Dilo εμφανίζονται ζωντανά στις οθόνες μας με ένα ανεβαστικό LiveStreaming show, όπου ένα είναι σίγουρο.. η αισιοδοξία θα εισχωρήσει σε κάθε σπίτι!

Συντελεστές
 Μουσικοί
Σωτήρης Πομόνης | Kιθάρα
Κώστας Μητρόπουλος | Kιθάρα
Σέργιος Χρυσοβιτσάνος | Βιολί
Ηλιάνα Τσαπατσάρη | Φωνή

Χορευτές

Έλενα Ευαγγελία Σκλαβούνου
Κατερίνα Τόλια
Τάσος Ανδριανάκος
Από την ομάδα Jump n Jive Athens Swing Team

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top