Παράταση παραστάσεων για τη μουσική κωμωδία Χάσταγκ

Λογοπαίγνια και μουσικές διασκευές

Χάσταγκ

Ο Ζήσης Ρούμπος και ο Αριστοτέλης Ρήγας, ένωσαν για πρώτη φορά τις δυνάμεις τους στην double bill παράσταση stand up comedy και μουσικής κωμωδίας με τον τίτλο Χάσταγκ.

UNIque Days: Φοιτητές «συστήνουν» σε μαθητές λυκείου τις σχολές τους

Το αποτέλεσμα ήταν τέσσερα Σάββατα γεμάτα κόσμο, γέλιο μέχρι δακρύων και ένας εκρηκτικός συνδυασμός χιούμορ! Γι’ αυτό και οι δυο σπεσιαλίστες στο είδος του stand up comedy δίνουν ξανά ραντεβού στο Premise Comedy Club για τέσσερα ακόμα Σάββατα από τις 14 Μαρτίου. Προσοχή, η παράσταση στις 21/3 θα είναι απογευματινή με ώρα έναρξης στις 19.00!

Από τη μία ο Αριστοτέλης Ρήγας, με την γνωστή του ικανότητα σε λογοπαίγνια, μουσικές διασκευές και χιούμορ παρατήρησης, περιγράφει την ζωή του στα σαράντα του. Από την άλλη ο Ζήσης Ρούμπος με την εκρηκτική του παρουσία και την αφηγηματική του δεινότητα, εξιστορεί ξεκαρδιστικά το ταξίδι της ζωής του μέχρι και τώρα. Και ζώα. Ναι. Έχει μια αδυναμία στα ζώα και τα περιλαμβάνει στα κείμενά του.

Eπικίνδυνες σχέσεις: Δύο παλιοί εραστές στήνουν το πιο προκλητικό παιχνίδι

Οι δυο τους, βρίσκονται ο καθένας χωριστά αλλά και μαζί στη σκηνή σε μια μουσικοκωμική συνάντηση – έκπληξη.

Ο Αριστοτέλης Ρήγας, μουσικός και standup comedian, ασχολείται με την κωμωδία εδώ και 7 χρόνια, έχει μέχρι στιγμής δυο σόλο παραστάσεις στο ενεργητικό του («Musicomedy» και «Τουρλού») με πέντε αστέρια στις κριτικές του Αθηνοράματος, συμμετοχές σε όλα τα εγχώρια φεστιβάλ κωμωδίας και sold out παραστάσεις στην Αθήνα, την επαρχία και το εξωτερικό.

 

Ο Ζήσης Ρούμπος, ηθοποιός/ stand up comedian, πέρα από το θέατρο, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση, ασχολείται με το stand up από το 2006. Το 2016 παρουσίασε την πρώτη του σόλο παράσταση «ΠΟΖΑ ΜΗΔΕΝ». Δεν έχει ιδέα πόσα αστέρια έχει πάρει στο Αθηνόραμα, ελπίζει έξι.

Πληροφορίες παράστασης:
Σάββατο 14  Μαρτίου 21.00 (είσοδος κοινού: 20.00)
Σάββατο 21 Μαρτίου/ ώρα έναρξης: 19.00 είσοδος κοινού: 18.00)
Σάββατο 28 Μαρτίου/ ώρα έναρξης: 21.00 (είσοδος κοινού: 20.00)
Σάββατο 4 Απριλίου : 21.00 (είσοδος κοινού: 20.00)
Premise Comedy Club (Βουτάδων 6, Γκάζι)

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top