Η Μάσα και ο Αρκούδος: Η άτακτη Ρωσίδα και ο καλύτερός της φίλος

Οι περιπέτειες του μικρού κοριτσιού

Η Μάσα και ο Αρκούδος

Η μεγάλη θεατρική παραγωγή «Η Μάσα και ο Αρκούδος» με τους ήρωες από τη γνωστή ρωσική σειρά κινουμένων σχεδίων, έρχεται επιτέλους και στην Αθήνα, στο Christmas Theater, σε μια Χριστουγεννιάτικη παράσταση μεταγλωττισμένη στα Ελληνικά, με εντυπωσιακά σκηνικά και κοστούμια αλλά και μαγικές βιντεοπροβολές.

Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις απίθανες περιπέτειες της Μάσα, μιας μικρής εγκάρδιας αλλά άτακτης Ρωσίδας, και του καλύτερου φίλου της, ενός καλόκαρδου αρκούδου που δούλευε σε τσίρκο, και να διασκεδάσουν με την ψυχή τους!
 
Ποιοι είναι, όμως, οι δύο αυτοί ήρωες; Η Μάσα είναι ένα ανήσυχο κοριτσάκι, που ζει στο δάσος με το γουρουνάκι της, το κατσικάκι της και τον σκύλο της. Είναι γεμάτη ενέργεια, ατελείωτη περιέργεια και θέλει να δοκιμάζει κάθε τι καινούριο. Αυτό πολλές φορές, όμως, της προκαλεί μικρά ή μεγαλύτερα προβλήματα. Είναι, επίσης, τρομερά φιλική και αντιμετωπίζει τους πάντες σαν να του ξέρει χρόνια. Μια μέρα το σκάει από το σπίτι των παππούδων της θέλοντας να γνωρίσει τον κόσμο και να ζήσει νέες περιπέτειες. Στο δρόμο της, μέσα στο δάσος, πέφτει πάνω στο σπίτι ενός φιλήσυχου και καλοσυνάτου αρκούδου του οποίου η ηρεμία ανατρέπεται μέσω αυτής της αναπάντεχης συνάντησης! Η μικρή Μάσα θα συναντήσει πολλούς κινδύνους καθώς ένα δάσος κρύβει πάντοτε παγίδες αλλά και πολλές εκπλήξεις. Όμως με την βοήθεια του αγαπημένου της Αρκούδου θα γνωρίσει πολλούς φίλους που θα τους αγαπήσει αληθινά! Και ενώ όλα αρχίζουν να κυλούν υπέροχα, φτάνουν τα Χριστούγεννα. Τι περιπέτειες θα ζήσουν οι αγαπημένοι μας ήρωες περιμένοντας τον Άη Βασίλη;

Tελευταίες παραστάσεις για τον Μικρό Πρίγκιπα


 
Η Μάσα και ο Αρκούδος είναι μια απολαυστική ιστορία που καταρρίπτει στερεότυπα, δίνοντας έμφαση στη φιλία, ακόμα και ανάμεσα σε δύο εντελώς διαφορετικά πλάσματα, στη φροντίδα και στην ελευθερία της δημιουργικότητας. Η παράσταση με ευφυή τρόπο καταφέρνει να ψυχαγωγεί μα και να μεταφέρει εκπαιδευτικά μηνύματα, τόσο στους γονείς όσο και στα παιδιά. Παρόλο που δεν γίνεται άμεσα διδακτικό, η Μάσα και ο Αρκούδος διαφωτίζει τα παιδιά σε θέματα αληθινής φιλίας, φροντίδας του άλλου, ελευθερίας της δημιουργικότητας και βασικών ικανοτήτων, με αστείο και έξυπνο τρόπο.

Λίγα λόγια για τη Μάσα

Η ιστορία είναι βασισμένη σε ένα διάσημο Ρωσικό λαϊκό παραμύθι. Ωστόσο έγινε δημοφιλής τηλεοπτική σειρά μόλις τα τελευταία χρόνια. Η ρωσική τηλεοπτική σειρά κινουμένων σχεδίων «Μάσα και Αρκούδος», που ξεκίνησε πριν από δέκα χρόνια έχει γίνει παγκόσμια επιτυχία, καθώς προβάλλεται σε 120 χώρες και το κανάλι της στο YouTube είναι ανάμεσα στα δέκα δημοφιλέστερα σε όλο τον κόσμο. Το 3D animation είναι μια παραγωγή του ρωσικού στούντιο Animaccord. Για την παραγωγή του animation δουλεύουν περισσότεροι από 100 σχεδιαστές. Η δημοφιλία της σειράς είναι χωρίς προηγούμενο ενώ έχει κερδίσει και πολλά βραβεία. Ένα από αυτά είναι και το Κουμπί Διαμαντένιου Παιχνιδιού YouTube (YouTube Diamond Play Button). Αυτό το βραβείο μπορούν να το διεκδικήσουν μόνο κανάλια που έχουν τουλάχιστον 10.000.000 συνδρομητές. Το επεισόδιο “Η Μάσα και ο χυλός” κατέκτησε την 4η θέση μεταξύ των πιο δημοφιλών βίντεο σε ολόκληρη την ιστορία της YouTube με πάνω από 3 δισεκατομμύρια προβολές. Τον Φεβρουάριο του 2015, το στού¬ντιο “Animaccord”, ο δημιουργός της “Η Μάσα και ο Αρκούδος”, έγινε ο πρώτος Ρώσος νικητής στην κατηγορία Creative Talent των αμερικανι¬κών Kid screen Awards, για την καλύτερη σειρά κινουμένων σχεδίων στην τηλεόραση, λαμβά¬νοντας το βραβείο στη σύνοδο ψυχαγωγίας των παιδιών στο Μαϊάμι.

Η ίδια εταιρία αποφάσισε πριν 2 χρόνια να δημιουργήσει και την θεατρική εκδοχή της ιστορίας που έγινε αμέσως μεγάλη επιτυχία και φέτος ξεκινάει μια παγκόσμια περιοδεία σε πάνω από 40 χώρες, ανάμεσά τους και η Ελλάδα. Και όλα αυτά ενώ αναμένεται και η κινηματογραφική εκδοχή της ιστορίας μέσα στο 2020.

Η Μάσα και ο αρκούδος θα ξεκινήσει στις 24 Δεκεμβρίου στο Christmas Teather.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top