Ξεχωριστά φεστιβάλ από όλη την Ελλάδα και κινηματογραφικές πρεμιέρες

Οδηγός ψυχαγωγίας του STAR

Ξεχωριστά φεστιβάλ από όλη την Ελλάδα και κινηματογραφικές πρεμιέρες περιλαμβάνει οδηγός ψυχαγωγίας του Star. 

Με Αγάπη, Τζούλιετ":  Νέο βρετανικό δράμα στο σινεμά.

Έρωτες, προδοσίες, κρυμμένα πάθη και ένοχα μυστικά έχει η ταινία "Με αγάπη Τζούλιετ" που μόλις βγήκε στο σινεμά. Στο σενάριο μια νεαρή συγγραφέας δημιουργεί έναν παράξενο δεσμό με τους κατοίκους των νήσων Γκέρνσεϊ, όταν αποφασίζει να γράψει ένα βιβλίο για τις εμπειρίες του κατά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο.

Θα έρθω κοντά σου σιγά-σιγά, του Φρανκ Ντιμπόσκ στη μεγάλη οθόνη

Ο επιτυχημένος σεναριογράφος και κωμικός Φρανκ Ντιμπόσκ σκηνοθετεί τον εαυτό του στη μεγάλη οθόνη. Στο έργο «Θα Έρθω Κοντά Σου Σιγά-Σιγά» υποδύεται έναν ψεύτη επιχειρηματία, ο οποίος προσποιείται ότι είναι άτομο με ειδικές ανάγκες, προκειμένου να ρίξει μια γυναίκα. Το πράγμα περιπλέκεται όταν γνωρίζει την αδελφή της…

To animation "Ο Μαγεμένος Πρίγκιπας"  στους κινηματογράφους 

Για τους μικρούς μας φίλους, "Ο Μαγεμένος Πρίγκιπας" , παίζεται στους κινηματογράφους και ανατρέπει όσα ξέραμε για τα παραμύθια. Στο story, η Χιονάτη, η Σταχτοπούτα και η Ωραία Κοιμωμένη ερωτεύονται τον ίδιο πρίγκιπα. Εκείνος πρέπει σε ελάχιστο χρόνο να βρει την αληθινή του αγάπη και να λύσει τα μάγια που του έχουν κάνει.....

Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αίγινας όλο τον Αύγουστο στο κτήμα Κολλάτου

Στην όμορφη Αίγινα ξεκίνησε το φεστιβάλ κινηματογράφου. Όσοι βρεθούν στο νησί τον Αύγουστο, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν εντελώς δωρεάν προβολές ελληνικών ταινιών, αφιερώματα, παρουσιάσεις βιβλίων και θεατρικές παραστάσεις στο κτήμα Κολλάτου. 
30ο Διεθνές Φεστιβάλ Πορτοχελίου για την Τέχνη και τον Πολιτισμό  μέχρι 13 Αυγούστου στο κτήμα Μάνεση 

Το Διεθνές Φεστιβάλ Πορτοχελίου κλείνει φέτος 30 χρόνια και το γιορτάζει. Καθημερινά μέχρι και τις 13 Αυγούστου καταξιωμένοι καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό και ανερχόμενοι μουσικοί θα δίνουν ρεσιτάλ στο κτήμα Μάνεση. Παράλληλα θα πραγματοποιούνται ομιλίες και εργαστήρια και θα είναι όλα με ελεύθερη είσοδο.

Φεστιβάλ Θάλασσας στο Αμφιθέατρο Νέων Μουδανιών μέχρι 19 Αυγουστού 

Και επειδή σαν την Χαλκιδική δεν έχει, όσοι βρεθείτε βόρεια δεν πρέπει να χάσετε το φεστιβάλ θάλασσας. Επτά με δεκαεννέα Αυγούστου το Αμφιθέατρο Νέων Μουδανιών θα φιλοξενεί ξεχωριστές θεατρικές παραστάσεις, αλλά και συναυλίες με αγαπημένους μας καλλιτέχνες.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top