Συγκλονίζει ο X.Χωμενίδης: «ο γιος μου πνίγηκε στην μπανιέρα. Ήταν ένα φριχτό ατύχημα»

«Στη ζωή μαθαίνεις με τον πιο βίαιο τρόπο πως τα δεδομένα δεν είναι τελικά δεδομένα»

Συγκλονίζει ο X.Χωμενίδης: «ο γιος μου πνίγηκε στην μπανιέρα. Ήταν ένα φριχτό ατύχημα»

Τον απόλυτο πόνο βίωσε ο συγγραφέας Χρήστος Χωμενίδης το 2008 αφού μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα «έχασε» το παιδί του που ήταν μόλις 3 μηνών.

«Είχε ένα φρικτό ατύχημα στο μπάνιο. Λιποθύμησε η μητέρα του και πνίγηκε. Σχεδόν αρχαιοελληνικό δεν είναι; Κι αυτό έγινε μέσα σε ένα δευτερόλεπτο. Και να φανταστείτε πως εγώ είμαι ένας άνθρωπος που νομίζει πως ελέγχει τα πάντα! Μερικές φορές όμως μαθαίνεις με τον πιο βίαιο τρόπο πως τα δεδομένα δεν είναι τελικά δεδομένα» εξομολογήθηκε.

Ο ίδιος νιώθει ένα κενό μέσα του αφού πάντα σκέφτεται πως θα ήταν η ζωή του αν ο γιος του δεν είχε πεθάνει. Ήθελε να τον δει να μεγαλώνει και να κάνουν πολλά πράγματα μαζί όμως δεν πρόλαβε!

«Ο θάνατος ξέρετε τι είναι; Σαν να σε παίρνουν από ένα σινεμά. Είσαι μέσα σε ένα κινηματογράφο, βλέπεις μία ταινία και κάποια στιγμή ενώ θέλεις να δεις τη συνέχεια μπαίνουν μέσα δυο τύποι και σε πετάνε έξω. Έτσι δεν μαθαίνεις ποτέ τη συνέχεια της ταινίας» αποκάλυψε.

Δύο χρόνια μετά το τραγικό ατύχημα του παιδιού του η ζωή είπε να γλυκάνει την πικραμένη του καρδιά χαρίζοντάς του και πάλι την ευτυχία.

Ο συγγραφέας γνώρισε μέσω facebook την δημοσιογράφο Αλεξάνδρα Κατσαρού με την οποία απέκτησε μία κόρη, τη Νίκη.

Οι δυο τους μπορεί να χώρισαν διατηρούν όμως άψογες φιλικές σχέσεις.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top