Παρατείνεται το Φεστιβάλ Αθηνών

Έως τα τέλη Σεπτεμβρίου

Παρατείνεται για ένα μήνα το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, με τον Σεπτέμβριο να υποδέχεται τις πιο επιτυχημένες παραστάσεις της χρονιάς.

Οι πόρτες της Πειραιώς 260 αναμένεται να ανοίξουν ξανά τον Σεπτέμβριο με την επανάληψη τεσσάρων παραγωγών, εγκαινιάζοντας για πρώτη φορά μια οργανωμένη φθινοπωρινή παρουσία με παραστάσεις που απόλαυσαν εμπορική και καλλιτεχνική επιτυχία.

Μετά τη θερμή υποδοχή της οποίας έτυχε στην Επίδαυρο συγκεντρώνοντας (και τις δύο μέρες) 13.000 θεατές, ο «Φιλοκτήτης» σε σκηνοθεσία Κώστα Φιλίππογλου προγραμματίστηκε να επαναληφθεί στο Ηρώδειο στις 4 Σεπτεμβρίου.

Εκτός όμως από την παράσταση του «Φιλοκτήτη», το Φεστιβάλ Αθηνών προχωρά σε επανάληψη άλλων τεσσάρων παραγωγών στην Πειραιώς 260.

Στόχος, να μπορέσει το αθηναϊκό κοινό να παρακολουθήσει τις παραστάσεις που παρουσιάστηκαν τους καλοκαιρινούς μήνες, στις οποίες τα εισιτήρια είχαν εξαντληθεί και μάλιστα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα από την έναρξη της προπώλησης.

Ειδικότερα οι παραστάσεις που επαναλαμβάνονται το φθινόπωρο είναι οι εξής:

  • «Ελένη» του Ευριπίδη, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Καραντζά (12, 13 και 14 Σεπτεμβρίου) στο Κτίριο Δ.
  • «Ματωμένος Γάμος» του Λόρκα, σε σκηνοθεσία Λένας Κιτσοπούλου, (15, 16 και 17 Σεπτεμβρίου) στο Κτίριο Η.
  • «Προμηθέας Δεσμώτης», σε σκηνοθεσία Δημήτρη Λυγίζου (18, 19 20 Σεπτεμβρίου) στο Κτίριο Δ.
  • «Πάπισσα Ιωάννα» του Δημήτρη Μαυρίκιου την (21, 22 και 23 Σεπτεμβρίου) στ�� Κτίριο Η.

Η προπώληση θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 25 Αυγούστου. Οι τιμές των εισιτηρίων για όλες τις παραστάσεις της Πειραιώς 260 είναι: Κανονικό 20 ευρώ, φοιτητικό 10 ευρώ, μειωμένο 15 ευρώ, ανέργων 5 ευρώ, ΑμεΑ 5 ευρώ.

Όλες οι παραστάσεις αρχίζουν στις 21:00.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top