O Γιάννης Πάριος επιστρέφει στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας

Τι είπε στην κάμερα του Star

O Γιάννης Πάριος επιστρέφει στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας
​Ο Γιάννης Πάριος επιστρέφει στην νυχτερινή ζωή της Αθήνας για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων. Ο καλλιτέχνης μίλησε στο Star και για την τάση της εποχής που θέλει πολλούς νέους ανθρώπους να αναζητούν την τύχη τους στα ταλεντ σοου τραγουδιού. Φέτος άλλωστε ο γιος του Χάρης Βαρθακούρης θα είναι ''προπονητής'' στο Just the two of us.

«Υπάρχουν πολλά παιδιά που είναι ταλαντούχα και βγαίνουν μόνο που θα έδινα μια συμβουλή: Η Ελλάδα έχει ανάγκη από Έλληνες τραγουδιστές και όχι καρμπόν κάποιων τραγουδιστών ξένων. Καριέρα στην Ελλάδα με ξένο τραγούδι δεν κάνεις και όταν λέω καριέρα εγώ εννοώ να ματώσεις να ιδρώσεις να μη θες να φτάσεις ποτέ και να είσαι φτασμένος.» τόνισε ο τραγουδιστής.

Ο καλλιτέχνης δεν έκρυψε πως οι εποχές είναι δύσκολες για τους νέους που θέλουν να ακολουθήσουν το τραγούδι .

«Διάλεξαν την εποχή που έχουν κλείσει πολλές πόρτες, δεν είναι η εποχή η δική μας που ήταν ανοιχτές. Τώρα γίνονται γνωστοί οι τραγουδιστές από το ίντερνετ. Δεν ξέρω τουλάχιστον ας τα αφήσουν να ονειρεύονται μην τους σκοτώνουν τα όνειρα είναι πολύ δύσκολα πια στην εποχή μας επειδή και εγώ ξεκίνησα να μην είμαι τίποτα και να γίνω κάτι». Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top