Ένας Κήπος... γεμάτος μουσική και αυτό το καλοκαίρι!

Σαββόπουλος, Κηλαηδόνης, Μαχαιρίτσας και Μαραβέγιας στο Μέγαρο Μουσικής

Ένας Κήπος... γεμάτος μουσική και αυτό το καλοκαίρι!
Έπειτα από τρία χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας, ο Κήπος του Μεγάρου Μουσικής ανοίγει και φέτος τις πύλες του, με μια σειρά μουσικών εκδηλώσεων τον Ιούνιο, Ιούλιο και Σεπτέμβριο.
Το φετινό πρόγραμμα περιλαμβάνει μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της εγχώριας μουσικής σκηνής.
Τον κύκλο των εκδηλώσεων ανοίγει ο Διονύσης Σαββόπουλος στις 7 Ιουνίου, με τη νέα του παραγωγή «Παράξενα και Ατόφια», ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει τα σημαντικότερα τραγούδια-σταθμούς της πενηντάχρονης πορείας του. «Πρώτη φορά παίζω σε πάρκο» είπε ο ίδιος ο Διονύσης Σαββόπουλος.
Η συνέχεια ανήκει στον Λουκιανό Κηλαηδόνη στις 15 Ιουνίου και αμέσως μετά ακολουθεί η γιορτή της μουσικής, στις 21 Ιουνίου, η οποία θα τιμηθεί με πολλαπλές δωρεάν παραστάσεις σε δυο σκηνές.
Η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, η Καμεράτα- Ορχήστρα των Φίλων της Μουσικής, το Melos Brass, οι Helvetic Fiddlers και η Idra Kayne με το γκρουπ της έρχονται να γιορτάσουν την μέρα εκείνη με δυνατές δόσεις μουσικής διαφόρων ειδών.
Επόμενος στη σειρά είναι ο Κωστής Μαραβέγιας στις 28 Ιουνίου και το βραδινό «Πικ Νικ» του, μια παρουσίαση των γνωστών του επιτυχιών, καθώς και άλλων επιλεγμένων διασκευών.
Οι εκδηλώσεις του Ιουλίου ξεκινούν με το Λαυρέντη Μαχαιρίτσα στις 6 Ιουλίου σε μια μοναδική μουσική παράσταση «εφ' όλης της ύλης», γεμάτη από παλιά και νέα τραγούδια.
11 Ιουλίου: Το Ionion Jazz Quintet παρουσιάζει επίσης παλιά και νέα κομμάτια από τον κόσμο της τζαζ
12 Ιουλίου: Η Τζίνα Φωτεινοπούλου συνεχίζει ατμοσφαιρικά, με τραγούδια από ταινίες και μιούζικαλ του ελληνικού και ξένου σινεμά.
13 Ιουλίου: Η Έφη Αγραφιώτη και ο Γιώργος Κοντραφούρης θα ερμηνεύσουν μουσική για δύο πιάνα στις παρυφές του κλασικού και της τζαζ.
18 Ιουλίου: Το πρόγραμμα συνεχίζει σε ηλεκτρονικούς και χιπ χοπ ρυθμούς, με τον Κωνσταντίνο Βήτα , με αφορμή το 8ο προσωπικό του άλμπουμ, "Αντήχηση".
19 Ιουλίου: Η Μαριέττα Φαφούτη διασκευάζει μεγάλες επιτυχίες των 60’s και των 70’ s.
20 Ιουλίου: Μια μουσική διαδρομή από τον αμερικανικό νότο έως τη σκηνή της Νέας Υόρκης με τη φωνή της Μαρίτας Παπαρίζου, το πιάνο της Βίκυ Στυλιανού και το σαξόφωνο του Γιώργου Κατσαρού.
25 Ιουλίου: Η ανερχόμενη τραγουδοποιός Ειρήνη Σκυλακάκη παρουσιάζει τις αγγλόφωνες συνθέσεις της, καθώς και άλλες αγαπημένες διασκευές.
26 Ιουλίου: Η Ζωή Τηγανούρια μαζί με το κουιντέτο της
27 Ιουλίου: Το σύνολο Τζαζ του Ωδείου Αθηνών
Ο Σεπτέμβρης κλείνει την αυλαία των εκδηλώσεων με μια σειρά συναυλιών από τους Ιμάμ Μπαϊλντί (6/9) και το 15μελές κιθαριστικό σύνολο Κιθάρις (7/9). Closing act θα είναι ο Νίκος Ξυδάκης (14/9), με μια ξεχωριστή παρουσίαση ολόκληρου του κύκλου τραγουδιών του με τίτλο "Η εκδίκηση της Γυφτιάς".
Οι τιμές των εισιτηρίων κυμαίνονται από 7 έως 10 €, ενώ τη βραδιά της κάθε συναυλίας η πώληση των εισιτηρίων κατά την είσοδο θα είναι εφικτή, με τις τιμές στα 10 με 12 €.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top