Γιώργος Κιμούλης: «Το μέλλον της ανθρωπότητας οφείλει να θηλυκοποιηθεί»

Ο πρώτος άνδρας που θα υποδυθεί τη Μήδεια

​Για πρώτη φορά άνδρας ηθοποιός αναλαμβάνει να υποδυθεί τη Μήδεια και με αφορμή την επιστροφή του στην αρχαία τραγωδία, ο Γιώργος Κιμούλης μιλά ανοιχτά για τη γυναικεία φύση, τη θέση του για το ΣΥΡΙΖΑ, για τις οικονομικές περιπέτειες που είχε αλλά και το ενδεχόμενο να γίνει πατέρας.

Ο ηθοποιός σχετικά με τη Μήδεια επισημαίνει: «Η Μήδεια προσβάλλεται γιατί το ον που ερωτεύτηκε πρόδωσε τους δικούς του όρκους. Ο Ιάσ��νας δεν πρόδωσε εκείνη αλλά τον εαυτό του και η Μήδεια τον τιμώρησε σκοτώνοντας τη συνέχεια του, τα δύο του αγόρια. Τιμωρεί τον άνδρα και μια ολόκληρη ανθρωπότητα, η οποία διαιωνίζει την αρσενική ταυτότητα της».

Στη συνέχεια ο ηθοποιός εξηγεί: «Η γυναίκα εκπροσωπεί τη Φύση (γεννά) και ο άνδρας τη διαχείριση των προϊόντων αφού γεννηθούν από τη Φύση. Τη στιγμή που ο άνδρας δείχνει ασέβεια απέναντι στα προϊόντα της Φύσης, εκείνη τον διαλύει» και προσθέτει:

«Το μέλλον της ανθρωπότητας, αν δεν θέλει να χάσει εντελώς το ανθρώπινό του πρόσωπο, οφείλει να θηλυκοποιηθεί, δηλαδή να σέβεται αυτό το ποίο δεν γνωρίζει κι αυτό το οποίο δεν μπορεί να δημιουργήσει».

Σχετικά με το μέλλον της χώρας μας και την πολιτική του θέση ο Γιώργος Κιμούλης δηλώνει: «Πιστεύω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αυτή τη στιγμή παραμένει η μοναδική μας ελπίδα. Μέσα στο χώρο των πολιτών έχει ένα σεβαστό ποσοστό για να αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας με βασικό στόχο την ακύρωση του μνημονίου».

Ωστόσο, ο ίδιος δεν παραλείπει να αναφερθεί στη Χρυσή Αυγή λέγοντας: «Αυτό που με τρομοκρατεί περισσότερο...δεν είναι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, αλλά το ποσοστό των Ελλήνων που τους ψηφίζει. Οι άνθρωποι που ψηφίζουν Χρυσή Αυγή είναι ανιστόρητοι, ανεκδοτολόγοι, μπαχαλάκηδες ενός γηπέδου, γενικά και αόριστα θυμωμένοι και αδικημένοι…»

Όσον αφορά στην περιπέτεια που πέρασε με τις οικονομικές οφειλές του και τ�� ένταλμα σύλληψης για οφειλές προς το Δημόσιο ο ίδιος ξεκαθαρίζει: «Μετά από 17 χρόνια, ήταν φυσικό να βρεθώ απέναντι σ’ένα μεγάλο χρέος, το οποίο δεν μπορούσα να το φέρω εις πέρας κι έκανα διακανονισμό. Επειδή δε, αποφάσισα να δηλώσω ευθαρσώς και δημοσίως την αντίθεση μου με τη μνημονιακή πολιτική και στάθηκα δίπλα στον ΣΥΡΙΖΑ, στοχοποιήθηκα και μου άλλαξαν τα φώτα».

Τέλος, για το θέμα γάμος και παιδί, ο Γιώργος Κιμούλης δηλώνει: «Θα παντρευόμουν, αλλά παιδί δεν θέλω γιατί δεν θέλω να με χάσει στα εννιά ή στα δέκα του χρόνια μόνο και μόνο για να αποδείξω την ικανότητά μου. Άλλωστε, δεν είναι ωραίο να λένε στο παιδί μου, όταν το πηγαίνεις στο σχολέιο: "Πάλι ο παππούς σου σε έφερε;"!».
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top