Μέχρι τις 15 Ιουνίου το ταξίδι στις "ονειρομνήμες"

Μεγάλη απήχηση στην πρώτη του προσπάθεια ο κος Χρυσανθόπουλος

Το ταξίδι στις "ονειρομνήμες" του ζωγράφου - εικαστικού ΧΡΥΣΑΝΘΟΠΟΥΛΟΥ αριστείδη παρατείνει τη διάρκειά του έως Σάββατο 15 Ιουνίου 2013.

Στις ΕΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ, ένα χώρο που δημιούργησε ο κος Μελέτης Φικιώρης και προσφέρεται αφιλοκερδώς στους εικαστικούς καλλιτέχνες, για να εκθέτουν το έργο τους, ξεκίνησαν το ταξίδι τους στις 10 ΜΑΪΟΥ 2013 οι "ονειρομνήμες" του ζωγράφου - εικαστικού ΧΡΥΣΑΝΘΟΠΟΥΛΟΥ αριστείδη.

Αν και το τέλος του ταξιδιού είχε οριστεί για τις 31 ΜΑΪΟΥ 2013, από τα εγκαίνια της έκθεσης είχε φανεί η απήχηση που θα είχε στο φιλότεχνο κοινό.

Ο φιλόξενος χώρος των ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΩΝ, ανακαινισμένος, λειτουργικός κι εξαιρετικά φωτισμένος, ανέδειξαν στο έπακρον τις "ονειρομνήμες" που ταξίδεψαν το φιλότεχνο κοινό και "ζήτησαν να ταυτιστούν μέσα στο χώρο και το χρόνο με τα όνειρά του και τις μνήμες του", όπως άλλωστε σημειώνει και ο ζωγράφος στο εισαγωγικό του σημείωμα, που περιλαμβάνεται στον έντυπο κατάλογο της έκθεσης.
sleeping beauty.jpg
Τα ανωτέρω σε συνδυασμό με την διαδικτυακή κι έντυπη απήχηση της έκθεσης, έδωσαν το έναυσμα και την ώθηση στις "ονειρομνήμες" να εξακολουθούν να δίνουν "το ωραίο το ταξίδι" έως το Σάββατο 15 Ιουνίου 2013.

Ο ζωγράφος - εικαστικός κος ΧΡΥΣΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ αριστείδης είναι συγκινημένος και ευτυχισμένος που η πρώτη του ατομική π��οσπάθεια είχε τέτοια απήχηση και οφείλει να ευχαριστήσει όλους όσους βοήθησαν σε αυτό κι όσους ήδη επισκέφτηκαν την έκθεση. Τα θετικά τους σχόλια τού έδωσαν όχι μόνο χαρά αλλά και δύναμη να συνεχίσει να εμπνέεται και να δημιουργεί.

Θα σας περιμένει λοιπόν όλους έως το Σάββατο 15 Ιουνίου στις ΕΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ
Σπευσίππου 21, Κολωνάκι (ΑΘΗΝΑ)
Τηλ. 210/7221556
Ώρες Λειτουργίας : Τρίτη έως Παρασκευή 18:00 - 21:00 | Τετάρτη 11:00 - 14:00 | Σάββατο 11:00 - 15:00

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top