Ελληνίδα ηθοποιός: «Με έχουν κατηγορήσει μέχρι ότι κάνω κτηνοβασίες»

Όσα είπε γνωστή κωμική σε νέα της συνέντευξη

Δείτε δηλώσεις της Τζόυς Ευείδη στο Breakfast@Star
Ακούστε το άρθρο --:-- λεπτά

Έχει γίνει γνωστή για το άφθονο γέλιο που έχει προσφέρει μέσα από τους κωμικούς της ρόλους τόσο στην τηλεόραση όσο και στο θέατρο. Μάλιστα, είναι ένα από τα πρόσωπα που βλέπουμε συχνά στις επαναλήψεις των τηλεοπτικών σειρών. Ο λόγος για την αγαπημένη Τζόυς Ευείδη

Τζόυς Ευείδη: «Δεν περνάω ποτέ ωραία όταν είμαι ερωτευμένη»

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό Λοιπόν, η ηθοποιός μίλησε για την τοξικότητα των social media και τη στάση της απέναντι στις σχέσεις. Η συνέντευξη δόθηκε με αφορμή τη συμμετοχή της στη θεατρική παράσταση Χάσαμε τη Θεία Στοπ, αυτό το καλοκαίρι.

Η Τζόυς Ευείδη έχει μια τεράστια πορεία τόσο στο θέατρο και την τηλεόραση

Η Τζόυς Ευείδη έχει μια τεράστια πορεία τόσο στο θέατρο και την τηλεόραση /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Τζόυς Ευείδη: Για την τοξικότητα των social media

Η Τζόυς Ευείδη δήλωσε πως έχει βιώσει την τοξικότητα των social media, έχοντας δεχτεί έντονη κριτική. Ανέφερε ως παράδειγμα ένα σχόλιο που δέχτηκε, στο οποίο της έγραφαν: «Αγάπα και κανέναν άνθρωπο επιτέλους, μωρή, γιατί εμείς σου κόβουμε εισιτήρια». Σχολιάζοντας αυτό το περιστατικό, απάντησε στον χρήστη με ειρωνικό τρόπο, λέγοντας πως: «Τι να περιμένει από κάποιον που έχει τέτοιους φίλους», αφού μπήκε στο προφίλ της και είδε ότι είχε ευχές από τη Δέσποινα Παπαδοπούλου. Η ηθοποιός αποκάλυψε πως την έχουν κατηγορήσει για διάφορα πράγματα στα social media, ακόμη και για... κτηνοβασίες, αφού είναι γνωστή η αδυναμία της στα κατοικίδια. Παρόλο που στην αρχή ασχολιόταν με τα σχόλια, πλέον δεν απαντάει και δε δίνει σημασία.

Τζόυς Ευείδη: «Έβαλε τα κλάματα όταν κατάλαβε ότι με χτύπησε»

Τζόυς Ευείδη: Για τη συντροφικότητα

Σχετικά με το κεφάλαιο της συντροφικότητας, η Τζόυς Ευείδη δήλωσε με το γνωστό της χιούμορ ότι αν έρθει ο Λίαμ Νίσον να της ζητήσει ζάχαρη, θα ανοίξει την πόρτα. Ωστόσο, εξήγησε πως όσο μεγαλώνει, νιώθει την ανάγκη να έχει χρόνο για τον εαυτό της. Σε αντίθεση με την περίοδο που ήταν πιο μικρή, όπου αναζητούσε συνεχή επιβεβαίωση, τώρα δηλώνει πως έχει το δικαίωμα να μη συζητάει με κανέναν και να απολαμβάνει τη μοναξιά της.

Ο τελευταίος ρόλος της Τζόυς Ευείδη ήταν στην κωμική σειρά του Alpha, Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα

Ο τελευταίος ρόλος της Τζόυς Ευείδη ήταν στην κωμική σειρά του Alpha, Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα

Η Τζόυς Ευείδη είναι μια από τις πιο δημοφιλείς κι αγαπητές ηθοποιούς της ελληνικής τηλεόρασης και του θεάτρου. Έχει συμμετάσχει σε πολλές επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές, με πιο χαρακτηριστικούς ρόλους αυτούς στη σειρά Το Ρετιρέ, Οι μεν κι οι δεν και το Καφέ της Χαράς, όπου υποδύθηκε τη «Σταυρούλα», την αδερφή του δημάρχου «Πώποτα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top