Ο Αιμίλιος Χειλάκης μίλησε για την απώλεια του φίλου του, επίσης ηθοποιού, Κωνσταντίνου Παπαχρόνη, πριν από 17 χρόνια και πόσο αυτή του στοίχισε, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Happy Day. Εκείνο το διάστημα ήταν που απευθύνθηκε σε ειδικό για ψυχανάλυση.
Full in love Χειλάκης - Μαξίμου: Τα «καυτά» φιλιά του ζευγαριού
«Ψυχανάλυση δεν έχω κάνει. Κάποια στιγμή πήγα να κάνω, γιατί είχα χάσει έναν σπουδαίο φίλο μου. Είπα στον ψυχαναλυτή: “έχασα το manual, δεν ξέρω πώς λειτουργώ. Ξυπνάω το πρωί και δε θέλω να ξυπνάω”. Ήταν τότε που σκοτώθηκε με μηχανή ο Κωνσταντίνος Παπαχρόνης, το 2008», αποκάλυψε ο ηθοποιός και σκηνοθέτης.
«Ήταν ένας άνθρωπος πολύ κοντινός μας και δεν το περιμένεις… γιατί όταν σκοτώνεται κάποιος που το προηγούμενο βράδυ ήσασταν μαζί και το άλλο πρωί μαθαίνεις ότι έχει πεθάνει, σε διαλύει», εξήγησε.
Αυτό που μέσα μου λέω, είναι ότι δεν πρόλαβα να του πω πόσο τον αγαπώ
«Πήγα να ζητήσω βοήθεια τότε. Δεν κατάφερα να είμαι πάνω από 8 εβδομάδες, μαζί με τον ψυχαναλυτή, γιατί κάποια στιγμή, μου είπε, να ψυχαναλύσουμε για ποιον λόγο ήθελα να κάνω μια παράσταση που θα σκηνοθετούσα τον χειμώνα. Και του είπα: “αγαπητέ, αν ψυχαναλύσουμε για ποιον λόγο θέλω να κάνω την παράσταση, δε θα την κάνω”. Προφανώς, η συγκεκριμένη αυτή κυρία, η οποία ήταν εξαιρετική, ήθελε να με βοηθήσει σε όλες τις πτυχές μου. Είπα όμως, να μην εισβάλλουμε καλύτερα σε κάτι το οποίο θα έπρεπε να εισβάλλω εγώ αργότερα καλλιτεχνικά», κατέληξε ο δημοφιλής καλλιτέχνης.