Χείμαρρος ο Βασίλης Μπισμπίκης: «Ήταν χυδαιότητα, δεν υπάρχει καμία ηθική»

«Παραλίγο να σηκώσω το χέρι μου σε άνθρωπο», αποκάλυψε ο ηθοποιός

Σε μια συνέντευξη χείμαρρο στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου και τον δημοσιογράφο Νίκο Συρίγο, ο Βασίλης Μπισμπίκης μίλησε για την περιπέτεια υγείας του, τη σχέση του με τη Δέσποινα Βανδή, αλλά και τον Σάββα Πούμπουρα

Βανδή: «Όταν σκέφτομαι τη λέξη "έρωτας" μου έρχεται στο μυαλό ο Βασίλης»

Ο Βασίλης Μπισμπίκης με τη Δέσποινα Βανδή στο Ηρώδειο, τον περασμένο Φεβρουάριο /Φωτογραφία NDP (Θωμάς Δασκαλάκης)

Ο Βασίλης Μπισμπίκης με τη Δέσποινα Βανδή στο Ηρώδειο, τον περασμένο Φεβρουάριο /Φωτογραφία NDP (Θωμάς Δασκαλάκης)

Βανδή - Μπισμπίκης: Διακοπές στη Μύκονο με πολυτελή θαλαμηγό

Αναφερόμενος στο κυνηγητό που δεχόταν από τους δημοσιογράφους και τους paparazzi, όταν αποκαλύφθηκε η σχέση του με την τραγουδίστρια, ο ηθοποιός προχώρησε σε ένα απίστευτο ξέσπασμα. 

«Ήταν χυδαιόητα, δεν υπάρχει καμία ηθική. Παρασιτικοί οργανισμοί οι οποίοι λειτουργούν πάνω σε ανθρώπους, ζουν μέσα από αυτό, κριτικάρουν τις ζωές τους, σχολιάζουν, ένα από τα πράγματα που δεν θα ήθελα να ξαναζήσω… αυτό το κυνήγι», ξέσπασε ο Βασίλης Μπιμπίκης.

«Σήκωσες το τηλέφωνο να πάρεις και να πεις: Τι είναι αυτά που λέτε;», τον ρώτησε ο Νίκος Συρίγος 

«Σήκωσα ναι το τηλέφωνο και το χέρι μου παραλίγο να σηκώσω σε άνθρωπο», απάντησε με ειλικρίνεια ο γνωστός ηθοποιός.

Βασίλης Μπισμπίκης: «Ο Σάββας Πούμπουρας έκανε σόου σε βάρος μου»

Στην ίδια συνέντευξη, ο Βασίλης Μπισμπίκης σχολίασε και το viral ζεϊμπέκικό του στα μπουζούκια, τονίζοντας πως εκνευρίστηκε με τον τρόπο που το διακωμώδησε ο Σάββας Μπούμπουρας.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Ο Σάββας Πούμπουρας με νευρίασε εκείνη την εποχή, δεν μου άρεσε. Από ανθρώπους που γνωρίζεις, γιατί τον είχα γνωρίσει, να βγαίνουν και να κάνουν αυτό το σόου. Το εισέπραξα ως χυδαιότητα, να πουλήσουμε δηλαδή κάτι σε σχέση με μία άλλη προσωπικότητα. Για τη στολή που βγήκε στις απόκριες γέλασα.

Εννοείται ότι δεν μετανιώνω για το ζεϊμπέκικο που χόρεψα. Αυτό το έκανα πάντα. Χόρεψα για τον έρωτα. Δεν έχω καμία ανάγκη αποδοχής από τον έξω κόσμο. Αποδοχή θέλω να έχω και έχω από τη Δέσποινα, τον γιο μου, την οικογένεια και τους φίλους μου. Από τους άλλους δεν με ενδιαφέρει», ξεκαθάρισε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι». 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top