Βασίλης Τριανταφύλλου: Παντρεύτηκε ο πρωταγωνιστής της σειράς Στα Σύνορα

Το «έκαψε» μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες το ζευγάρι

Δείτε τα βίντεο από τον γάμο του που πόσταρε ο Βασίλης Τριανταφύλλου

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε το απόγευμα του Σαββάτου ο Βασίλης Τριανταφύλλου. Ο ηθοποιός που έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τον ρόλο του «Άγγελου» στους Παγιδευμένους του ΑΝΤ1, ενώ φέτος βλέπουμε στην κωμική σειρά του Star, Στα Σύνορα

Παντρεύεται ο Βασίλης Τριανταφύλλου: Η κούκλα σύντροφός του είναι ηθοποιός!

Έπειτα από δέκα χρόνια σχέσης με την αγαπημένη του Τόνια Τσαπράζη, αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα και να ενώσουν τις ζωές τους με τα ιερά δεσμά του γάμου. 

 

Η Τόνια Τσαπράζη κι ο Βασίλης Τριανταφύλλου στην πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής τους!

Η Τόνια Τσαπράζη κι ο Βασίλης Τριανταφύλλου στην πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής τους! /Φωτογραφία Instagram

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στο Λέχαιο Κορινθίας και μετά το μυστήριο, ακολούθησε γλέντι σε κέντρο δεξιώσεων κοντά στη θάλασσα.

Καλεσμένοι του ζευγαριού απαθανάτισαν τους νεόνυμφους κατά τη διάρκεια του μυστηρίου, στον πρώτο τους χορό, αλλά και στο γαμήλιο πάρτι, όπου χόρεψαν τόσο παραδοσιακά, όσο και ποπ τραγούδια. Ο τηλεοπτικός «Νικόλας Μπάρλας» αναδημοσίευσε μερικές αναρτήσεις των φίλων του, στο δικό του Instagram. 

Τριανταφύλλου για τη σύντροφο: «Συζούμε και είμαστε σε καλό δρόμο για γάμο»

«Η Τόνια είναι ηθοποιός και επιχειρηματίας. Είναι γνωριμία 10 χρόνων. Έχουμε υπάρξει φίλοι. Πέρασε από πολλά στάδια η σχέση μας. Από τότε που είμαστε ζευγάρι, ζούμε μαζί και ξεκινήσαμε να κάνουμε σχέδια για το μέλλον. Θα έρθει η ώρα του γάμου. Μου αρέσει η οικογένεια. 

Της έδωσα το δαχτυλίδι ενώ κοιμόταν. Δεν αλλάζει κάτι. Ήξερα ότι το θέλει. Την καλύτερη παράσταση της ζωής μου τη δίνω στην Τόνια!», είχε αναφέρει σε παλιότερη συνέντευξή του ο Βασίλης Τριανταφύλλου, μιλώντας για τη σύντροφό του. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top