Τριανταφύλλου για τη σύντροφο: «Συζούμε και είμαστε σε καλό δρόμο για γάμο»

Είναι καλό που μισούν τον Άγγελο Χατζή από τους Παγιδευμένους στο Twitter

Απόσπασμα από τη συνέντευξη του Βασίλη Τριανταφύλλου στο «The 2Night Show»

Ο Βασίλης Τριανταφύλλου φέτος υποδύεται τον «Άγγελο Χατζή» στη σειρά «Παγιδευμένοι». Είναι ένας ρόλο που έχει ξεχωρίσει και ο ηθοποιός απολαμβάνει την αναγνωρισιμότητα.

 

«Φέτος είναι η χρονιά που γεύομαι το κομμάτι της τηλεόρασης και το απολαμβάνω», δήλωσε στην εκπομπή «The 2Night Show» και αποκάλυψε τον λόγο που κάνει τα μαλλιά του μπούκλες, αφού σύμφωνα με το αρχικό σενάριο της τουρκικής σειράς Yargi ο ήρωάς του έχει σγουρά μαλλιά οπότε κάνει μπούκλες για τα γυρίσματα: «Οι Τούρκοι παραγωγοί ήθελαν να έχω μπούκλες στα μαλλιά. Είναι ίδιο κανονικά. Κάθε μέρα κάνω μπούκλες. Ένιωσα μεγάλη χαρά όταν με πήραν. Ήταν ένας ρόλος που τον ήθελα πολύ. Είπα «αυτό οφείλεις να το κάνεις και να ασχοληθείς και να δουλέψεις πάνω σε αυτό. Έχω φάει πολύ ξύλο στους Παγιδευμένους. Νιώθω έκπληξη κάθε φορά που βλέπω τα σενάρια. Είναι καλό που με μισούν στο Twitter. Νιώθω ότι υπάρχει εξέλιξη σε εμένα, είμαι ικανοποιημένος».

Ο Βασίλης Τριανταφύλλου με τη σύντροφό του

Ο Βασίλης Τριανταφύλλου με τη σύντροφό του

Εκτός όμως από επαγγελματική επιτυχία ο ηθοποιός απολαμβάνει και προσωπική ευτυχία, αφού τα τελευταία 10 χρόνια είναι σε σχέση και μάλιστα ζει κάτω από την ίδια στέγη με τη γυναίκα που του έχει «κλέψει» την καρδιά.

«Ζω με τη σύντροφό μου. Γνωριζόμαστε 10 χρόνια, είμαστε μαζί, συζούμε και είμαστε σε καλό δρόμο για γάμο, είναι κάτι που το θέλουμε. Ήμασταν φίλοι και νομίζω ότι είναι ωραίο να περνάει η σχέση από εκεί, γιατί υπάρχει ειλικρίνεια και κατανόηση. Πήρα πολλή αγάπη από τους γονείς μου, υπήρχε σεβασμός, συντροφικότητα και θα μου άρεσε να κάνω οικογένεια. Η σύντροφός μου είναι ηθοποιός αλλά έχει και κατάστημα με οπτικά. Ο ένας στηρίζει τον άλλον», πρόσθεσε ο Βασίλης Τριανταφύλλου.

Το ζευγάρι είναι 10 χρόνια μαζί και σκέφτεται να παντρευτεί

Το ζευγάρι είναι 10 χρόνια μαζί και σκέφτεται να παντρευτεί
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top