Ευθυμιάδης: «Όταν γράφω τα βιβλία μου, δεν πίνω ούτε νερό για 3-4 μέρες»

Όσα είπε για τον προσωπικό ηθικό κώδικα διατροφής που δημιούργησε

Όσα είπε ο Θανάσης Ευθυμιάδης στο podcast «The Speakers» για τον ηθικό κώδικα διατροφής που έχει επιλέξει- βίντεο Happy Day

Για τον τρόπο ζωής και διατροφής που έχει επιλέξει μίλησε ο Θανάσης Ευθυμιάδης. Όπως ανέφερε ο γνωστός ηθοποιός και συγγραφέας δεν είναι vegan, καθώς τρώει μέλι και αυγά. 

Ευθυμιάδης: «Προσευχήθηκα να δω ποια είναι η σχέση μου με το ιερό θηλυκό»

«Εγώ έχω μεγαλώσει σε χωριό κι έχω παραβρεθεί και βοηθήσει σε σφαγές ζώων για να τα φάμε. Όταν μέσα μου χτύπησε ένα καμπανάκι και είδα ότι δεν έχω την ψυχική δύναμη και το σθένος για να σφάξεις ένα γουρούνι, έστω και μια κότα, δημιούργησα έναν προσωπικό ηθικό κώδικα διατροφής για μένα, τον οποίο δεν τον επιβάλλω σε κανέναν, ούτε στα παιδιά μου», είπε στο podcast «The Speakers».

 

«Ο κώδικας αυτός λέει ότι αν δεν έχω την ψυχική δύναμη να το κοιτάξω στα μάτια, δεν το σκοτώνω. Τα πρώτα χρόνια έκοψα το κρέας, αλλά έτρωγα ψάρι. Ήμουν ψαροντουφεκάς κι αυτό μου συνέβη και στον βυθό, όταν μια μέρα δεν είχα τη δύναμη να πατήσω τη σκανδάλη από το ψαροντούφεκο», εξήγησε ο Θανάσης Ευθυμιάδης.

Ευθυμιάδης: «Δεν πάνε τα παιδιά μου φροντιστήρια, το θεωρώ εγκληματικό»

«Την περίοδο όταν γράφω τα βιβλία μου, αρκετές μέρες πριν ξεκινήσω κάνω ξηρασία. Για 3-4 μέρες δεν τρώω και δεν πίνω τίποτα. Αυτό γίνεται για να έρθουν όλες αυτές οι αναμνήσεις πολύ καθαρές μέσα μου, έτσι ώστε να μπορέσω να τις γράψω», αποκάλυψε.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top