Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν ήταν δική μου υπαιτιότητα που κόπηκε η εκπομπή»

Όσα είπε η υποψήφια ευρωβουλευτής για το Mega Καλημέρα που τελείωσε άδοξα

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του Action24

Καλεσμένη στην εκπομπή, Καλύτερα Αργά, βρέθηκε η Ελεονώρα Μελέτη όπου αναφέρθηκε τόσο στην απόφασή της να ασχοληθεί με την πολιτική όσο και στο κομμάτι της τηλεόρασης. 

Ελεονώρα Μελέτη: Διάβασε τα επικριτικά σχόλια και απάντησε με ένα βίντεο!

Η παρουσιάστρια και υποψήφια της Νέας Δημοκρατίας στις Ευρωεκλογές, τοποθετήθηκε και για την εκπομπή της Mega Καλημέρα, αλλά και για τους συναδέλφους της που έμειναν επί της ουσίας δίχως εργασία.

Η Ελεονώρα Μελέτη ξεκαθάρισε όσα ακούστηκαν για το «κόψιμο» της εκπομπής της στο Mega

Η Ελεονώρα Μελέτη ξεκαθάρισε όσα ακούστηκαν για το «κόψιμο» της εκπομπής της στο Mega

Μιλώντας στην Αθηναΐδα Νέγκα, εξομολογήθηκε: «Την τελευταία εκπομπή την ευχαριστήθηκα παρά τις δυσκολίες. Η εκπομπή τελείωσε νωρίτερα και ξέρω ότι κάποιοι συνάδελφοι απολύθηκαν. Θα πρέπει να ξέρει ο κόσμος ότι οι παρουσιαστές δεν αποφασίζουν για τον σταθμό. Δεν είναι δικής μου υπαιτιότητας ότι ολοκληρώθηκε η εκπομπή. Και το ότι ολοκληρώθηκε η εκπομπή νωρίτερα οδήγησε στο να λάβω την πρόταση για την πολιτική. Αν ήθελα να κατέβω υποψήφια στην Ευρωβουλή και ήταν η εκπομπή, θα μπορούσε να συνεχίσει με αντικατάσταση. Ενημερώθηκα μαζί με τους υπόλοιπους και δεν ήταν δικής μου υπαιτιότητας. Το ίδιο έγινε και πέρυσι με άλλο μοτίβο». 

Βαρύ πένθος για την Ελεονώρα Μελέτη - «Έφυγε» αγαπημένο της πρόσωπο

«Φέτος αποφασίστηκε, δεν έχω δύναμη κι επιρροή στις αποφάσεις που παίρνουν πιο ψηλά, να γίνει αυτό κι αυτό. Αν έσκιζε από τηλεθέαση, δε θα κοβόταν. Όταν ανακοινώθηκε η διακοπή της εκπομπής, έκανα τις κινήσεις που όφειλα να κάνω. Είτε να απορροφηθούν οι συνάδελφοι από άλλες εκπομπές ή να πληρωθούν το κάτι παραπάνω μέχρι να βρουν δουλειά», πρόσθεσε στη συνέχεια η Ελεονώρα Μελέτη.

Η Ελεονώρα Μελέτη αφήνει τα τηλεοπτικά πλατό για τα έδρανα της ευρωβουλής

Η Ελεονώρα Μελέτη αφήνει τα τηλεοπτικά πλατό για τα έδρανα της ευρωβουλής
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top