Τομ Χανκς - Ρίτα Γουίλσον: Έχουν επέτειο γάμου και το γιορτάζουν!

Πόσα χρόνια είναι παντρεμένο το celebrity couple;

Δείτε διάφορες φωτογραφίες του Τομ Χανκς και της Ρίτα Γουίλσον

Ο Τομ Χανκς κι η Ρίτα Γουίλσον γιορτάζουν σήμερα την 36η επέτειο γάμου τους, αποδεικνύοντας πως αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα και ταιριαστά ζευγάρια του Χόλιγουντ. 

Πώς η Ρίτα Γουίλσον απελευθέρωσε τον Τομ Χανκς στο κρεβάτι

Η ιστορία αγάπης τους ξεκίνησε το 1985, στο Μεξικό, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων μίας ταινίας. Εκείνη την εποχή, η Γουίλσον ήταν αρραβωνιασμένη, ενώ ο Χανκς ήταν παντρεμένος με την ηθοποιό Σαμάνθα Λούις.

Τομ Χανκς και Ρίτα Γουίλσον στα περασμένα βραβεία Όσκαρ

Τομ Χανκς και Ρίτα Γουίλσον στα περασμένα βραβεία Όσκαρ /Φωτογραφία AP Images/Chris Pizzello

Παρά τα εμπόδια, ο έρωτάς τους άνθισε κι οδήγησε στο διαζύγιο του Χανκς και στον γάμο τους το 1988. Έκτοτε, πορεύονται μαζί, μοιράζοντας χαρές και λύπες, στηρίζοντας ο ένας τον άλλον σε κάθε βήμα. Μάλιστα, επειδή εκείνη είναι Χριστιανή ορθόδοξη, ο Τομ Χάνκς άλλαξε θρήσκευμα για να μπορέσει να την παντρευτεί!

Λευκός Οίκος: Η Ρίτα Γουίλσον «έκλεψε» την παράσταση τραγουδώντας... Κόκοτα

Η αμοιβαία αγάπη κι ο σεβασμός τους είναι εμφανείς, ενώ η Ρίτα Γουίλσον έχει δηλώσει ότι ο Τομ είναι: «Ο καλύτερός της φίλος κι ο άντρας των ονείρων της». 

O Τομ Χανκς κι η Ρίτα Γουίλσον στο Ηρώδειο με τον Χρήστο Μάστορα το καλοκαίρι του 2023

O Τομ Χανκς κι η Ρίτα Γουίλσον στο Ηρώδειο με τον Χρήστο Μάστορα το καλοκαίρι του 2023 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Πέρα από την υποκριτική, μοιράζονται και μια κοινή αγάπη για τη μουσική. Ο Χανκς έχει δηλώσει με θαυμασμό για τη σύζυγό του: «Αυτή η γυναίκα με αγαπούσε όταν ήμουν αδύνατος κι όταν πήρα κιλά. Με αγαπούσε καραφλό, με αγαπούσε και με μαλλιά. Αυτή η γυναίκα με αγαπά και το ξέρω. Είμαι πολύ τυχερός».

Tom Hanks: Εξαγριώθηκε με θαυμαστές που έσπρωξαν τη σύζυγό του

Η Γουίλσον, που ως γνωστόν έχει ελληνικές ρίζες, έχει μεταδώσει στον κινηματογραφικό σταρ την αγάπη της για την Ελλάδα. Μάλιστα, περνούν συχνά τις διακοπές τους στην εξοχική τους κατοικία στην Αντίπαρο, ενώ ο Χανκς απέκτησε πρόσφατα την ελληνική υπηκοότητα. 

Η ανάρτηση του Τομ Χανκς

Στην επέτειό τους, η Ρίτα Γουίλσον μοιράστηκε με τους ακολούθους της στο Instagram τρυφερές φωτογραφίες από την κοινή τους πορεία, συγκινώντας τους εκατομμύρια θαυμαστές τους.

Η ανάρτηση της Ρίτα Γουλίσον

Ευχόμαστε στο ζευγάρι ακόμα περισσότερα χρόνια ευτυχίας, γεμάτα αγάπη, συντροφικότητα κι όμορφες στιγμές!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top