Πώς η Ρίτα Γουίλσον απελευθέρωσε τον Τομ Χανκς στο κρεβάτι

«Για πολλά χρόνια ήμουν μόνος»

Τα 63 κλείνει σήμερα ο πολυτάλαντος ηθοποιός Τομ Χανκς. Όμως δεν ήταν πάντα χαρούμενος και κοινωνικός. Στα παιδικά του χρόνια υπέφερε από μοναξιά και οι συνεχείς μετακομίσεις του δημιούργησαν ψυχολογικά προβλήματα.

«Ήμουν μόλις 5 ετών όταν αρχίσαμε να μετακομίζουμε. Απλώς ένιωθα μοναξιά. Ένιωθα εγκαταλελειμμένος στο σκοτάδι», έχει πει ο Τομ, σύμφωνα με  τα απομνημονεύματά του με τίτλο «The World According to Tom Hanks». «Κανείς δεν σου λέει το γιατί, απλά το τι: Μάζεψε τις βαλίτσες σου, πάρε τα πράγματα που θέλεις και βάλτα στο πορτμπαγκάζ».

«Για πολλά χρόνια δεν είχα καμία σεξουαλική εμπιστοσύνη στον εαυτό μου, για χρόνια ήμουν μόνος» γράφει ο βιογράφος του Γκάβιν Έντουαρντς, στα απομνημονεύματα του Τομ Χανκς.

«Ήμουν νεκρός με τις γυναίκες στο γυμνάσιο. Ήμουν λίγο-πολύ γελοίος και πολύ μανιακός» αναφέρει ο Έντουαρντς μεταφέροντας λεγόμενα του Χανκς.

Η δεύτερη σύζυγός του, η ελληνικής καταγωγής Ρίτα Γουίλσον όμως τον απελευθέρωσε σεξουαλικά, του άλλαξε τη ζωή. «Ο Χανκς πλέον κυκλοφορεί στα δωμάτια των ξενοδοχείων γυμνός» γράφει ο συγγραφέας.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top