Πώς η Ρίτα Γουίλσον απελευθέρωσε τον Τομ Χανκς στο κρεβάτι

«Για πολλά χρόνια δεν είχα καμία σεξουαλική εμπιστοσύνη στον εαυτό μου»

Στη Σίφνο ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ – Σε ελληνικό εστιατόριο με τον Τομ Χανκς και την Ρίτα Γουίλσον / βίντεο open

Τα 67 κλείνει σήμερα ο πολυτάλαντος ηθοποιός Τομ Χανκς. Όμως, δεν ήταν πάντα χαρούμενος και κοινωνικός. Στα παιδικά του χρόνια υπέφερε από μοναξιά και οι συνεχείς μετακομίσεις του δημιούργησαν ψυχολογικά προβλήματα.


Στην Αντίπαρο το ζεύγος Ομπάμα - Φιλοξενείται στο σπίτι του Τομ Χανκς

«Για πολλά χρόνια δεν είχα καμία σεξουαλική εμπιστοσύνη στον εαυτό μου»

«Ήμουν μόλις 5 ετών όταν αρχίσαμε να μετακομίζουμε. Απλώς ένιωθα μοναξιά. Ένιωθα εγκαταλελειμμένος στο σκοτάδι», έχει πει ο Τομ, σύμφωνα με  τα απομνημονεύματά του με τίτλο «The World According to Tom Hanks». «Κανείς δεν σου λέει το γιατί, απλά το τι: Μάζεψε τις βαλίτσες σου, πάρε τα πράγματα που θέλεις και βάλτα στο πορτμπαγκάζ».

«Για πολλά χρόνια δεν είχα καμία σεξουαλική εμπιστοσύνη στον εαυτό μου, για χρόνια ήμουν μόνος» γράφει ο βιογράφος του Γκάβιν Έντουαρντς, στα απομνημονεύματα του Τομ Χανκς.

Τομ Χανκς: Τα έβαλε με υπάλληλο του φεστιβάλ των Καννών;

«H σύζυγός μου, Ρίτα, με απελευθέρωσε σεξουαλικά»

«Ήμουν νεκρός με τις γυναίκες στο γυμνάσιο. Ήμουν λίγο-πολύ γελοίος και πολύ μανιακός», αναφέρει ο Έντουαρντς μεταφέροντας λεγόμενα του Χανκς.

Η δεύτερη σύζυγός του, η ελληνικής καταγωγής Ρίτα Γουίλσον, όμως, τον απελευθέρωσε σεξουαλικά, του άλλαξε τη ζωή. «Ο Χανκς πλέον κυκλοφορεί στα δωμάτια των ξενοδοχείων γυμνός», γράφει ο συγγραφέας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top