Λένα Δροσάκη: «Μετά το διαζύγιο ένιωθα ότι πρέπει να απολογούμαι»

Όσα είπε για τον χωρισμό της από τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη της Λένας Δροσάκη

Τα τελευταία 3-4 χρόνια έχει απασχολήσει αρκετά τα media, τόσο με την εμπλοκή του ονόματός της στο κίνημα #MeToo, όσο και με το διαζύγιό της από τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη

Η «αμήχανη» ερώτηση της Νάνσυς Ζαμπέτογλου στη Λένα Δροσάκη

Ο λόγος για τη Λένα Δροσάκη, που το πρωί του Σαββάτου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή I Love ΣoυΚου, δηλώνοντας: «Όλα όσα έκανα για το #MeToo το έκανα για τον γιο μου. Έπρεπε να σπάσει η αλυσίδα του επιτρέπω στον εαυτό μου να κακοποιείται. Ήταν πολύ δύσκολο όλο αυτό. Μετά την κατάθεσή μου στο δικαστήριο, άλλαξε όλη μου η ζωή. Οι λέξεις ακόμα δεν μπορούν να βγουν από το στόμα μου. Είναι η αίσθηση του ότι θέλω να υπάρχω ολόκληρη με τα όριά μου. Κι αυτό να το ξέρει και το παιδί μου να το κάνει. Πήγα κόντρα σε όλο αυτό, έπρεπε να παλέψω πολύ με εμένα, ήμουν φτερό στον άνεμο».

Φέτος, η Λένα Δροσάκη πρωταγωνίστησε στη σειρά του ΑΝΤ1, Ο Πρώτος από εμάς

Φέτος, η Λένα Δροσάκη πρωταγωνίστησε στη σειρά του ΑΝΤ1, Ο Πρώτος από εμάς

Σε ερώτηση της Μπέττυς Μαγγίρα για το διαζύγιό της που βγήκε στο φως της δημοσιότητας, απάντησε: «Μετά το διαζύγιο ένιωθα ότι πρέπει να απολογούμαι εν γένει. Δεν ήξερα πως κινείται το σύστημα, οπότε έλεγα ότι "Αφού ήμασταν μαζί, τώρα πρέπει να πω γιατί δεν είμαστε μαζί". Μπορεί να είναι και χαζές σκέψεις. Αυτή είναι η αγωνία μου να μη στεναχωρήσω εσένα, να μη σε απαξιώσω. Σίγουρα υπάρχει κάποια ρίζα ενοχής». 

Λένα Δροσάκη: Μίλησε για τη ζωή της μετά το διαζύγιο

«Ένα τέτοιο γεγονός (σ.σ. το MeToo) έφερε κλονισμό σε εμένα κυρίως κι έπρεπε να αντιμετωπίσουμε κι εκτός σπιτιού πράγματα. Κι ο ερχομός του παιδιού, η μητρότητα ήταν ένα μεγάλο σοκ για μένα», πρόσθεσε η Λένα Δροσάκη.

Η Λένα Δροσάκη με τον πρώην σύζυγό της, Αλέξανδρο Μπουρδούμη

Η Λένα Δροσάκη με τον πρώην σύζυγό της, Αλέξανδρο Μπουρδούμη /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Μετά από τρία χρόνια γάμου και την απόκτηση του γιου τους, Αναστάση, η Λένα Δροσάκη κι ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, αποφάσισαν την άνοιξη του 2023 να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top