Λένα Δροσάκη: Μίλησε για τη ζωή της μετά το διαζύγιο

Η Λένα Δροσάκη και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης χώρισαν πριν έναν χρόνο

Ti είχε πει η Λένα Δροσάκη για τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη σε συνέντευξη που έδωσε πριν από λίγους μήνες στον Γρηγόρη Αρναούτογλου 

Ήταν περίπου ένας χρόνος πριν όταν ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη αποφάσισαν να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους μετά από τρία χρόνια κοινής πορείας.

Λένα Δροσάκη: «Έκανα ένα πολύ σοβαρό χειρουργείο»

Η ηθοποιός η οποία έχει αποκτήσει με τον πρώην σύζυγό της έναν γιο, ισχυρίστηκε σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε πως είχε «παρατήσει» για λίγο καιρό  τον εαυτό της, τώρα όμως τον ξαναβρήκε. 

«Είμαι πολύ υπερήφανη που προσπαθώ να έχω χρόνο για εμένα και τα καταφέρνω. Με είχα παρατήσει αρκετό καιρό, αλλά με βρήκα πάλι. Θα βγω με φίλους, θα φάω έξω μόνη μου» ανέφερε στην εφημερίδα Real Life.

Λένα Δροσάκη για χωρισμό: Οι ανθρώπινες σχέσεις είναι ένα ρίσκο, μια ζαριά

Όσο για το πώς καταφέρνει να συνδυάσει παιδί και δουλειά η ηθοποιός ανέφερε πως είναι τυχερή επειδή η οικογένειά της τη βοηθά πολύ: και ο αδερφός της, και ο μπαμπάς και η μαμά. 

«Είναι ευλογία ότι με βοηθούν κι αυτοί στο μεγάλωμα του εγγονιού τους και ότι το παιδί παίρνει αγάπη από περισσότερους πόρους. Το μεσημέρι, όταν ξύπνησε, μου είπε: πάνω να παίξω με τη γιαγιά μου. Είναι πλούτος αυτό. Με συγκινεί να βλέπω τον μπαμπά μου και τη μαμά μου να παίζουν σαν τρίχρονα στο χαλί με τον Αναστάση. Μπορώ να βγω έξω πιο εύκολα ξέροντας αυτοί τον φροντίζουν, όπως και ο αδελφός που έχει μία εξαιρετική σχέση μαζί του. Αυτή η οικογενειακή θαλπωρή με συγκινεί» τόνισε η Λένα Δροσάκη και πρόσθεσε:

«Για εμένα η οικογένεια είναι ιερή. Οι γονείς μου, παρά τις δυσκολίες που πέρασαν, είχαν ως σκοπό την αγάπη. Αυτό ονειρεύομαι. Θέλω να βλέπει ο Αναστάσης πώς είναι η αγάπη»
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top