Λένα Δροσάκη: «Έκανα ένα πολύ σοβαρό χειρουργείο»

Το σοβαρό πρόβλημα υγείας και τα κιλά που πήρε στην εγκυμοσύνη

H Λένα Δροσάκη έδωσε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη και εξομολογήθηκε ότι η μητρότητα την σόκαρε γιατί δεν ήταν προετοιμασμένη.

«Είναι μια καλή περίοδος για μένα, έχουν ολοκληρωθεί τα γυρίσματα για τη σειρά «Ο πρώτος από εμάς» στον ANT1. Από όταν μπήκε το παιδί στη ζωή μου προσπαθώ να είμαι περισσότερο παρούσα και να μη δουλεύω τόσο πολύ. Πάντα στο μυαλό μου τριγυρνούν οι σκέψεις “τι κάνει ο Αναστάσης” όταν δεν είμαι μαζί του και αναρωτιέμαι πότε θα απολαμβάνω πιο πολύ τις στιγμές. Με σόκαρε η μητρότητα, δεν είχα ιδέα τι θα πει να εξαρτάται ένας άνθρωπος αποκλειστικά από σένα. Δυσκολεύτηκα να βρω τις ισορροπίες μου και ακόμα υπάρχουν κομματάκια που θέλω να επαναφέρω» ανέφερε αρχικά η Λένα Δροσάκη στην εκπομπή «Ελένη» και την Φωτεινή Λασπά.

«Πήρα 40 κιλά στην εγκυμοσύνη. Είχα ένα πρόβλημα υγείας και έκανα ένα χειρουργείο πολύ σοβαρό. Άργησε πολύ το σώμα μου να ηρεμήσει από την εγκυμοσύνη και τη γέννα» αποκάλυψε η Λένα Δροσάκη.

«Οι γονείς μου είναι «εσωτερικοί μετανάστες». Ήρθαν από την Πάτρα όπου έμεναν στην Αθήνα για να με βοηθήσουν με τον γιο μου. Ήμουν δύσκολο παιδί. Όταν χώρισα ήταν λογικό να θέλουν να μάθουν. Αλλά είναι μια εισβολή σε κάποια στιγμή της ζωής σου που πονάς» τόνισε η ηθοποιός.

Λένα Δροσάκη: «Έκανα ένα πολύ σοβαρό χειρουργείο»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top