Σε κακή ψυχολογική κατάσταση ο Σφακιανάκης - Πέθανε καρδιακός του φίλος

«Όλοι γνωρίζουν τον Γιώργο Κασσάμπαλη ως το δεξί χέρι του Νότη»

Όσα είπε ο Χάρης Λεμπιδάκης στο Happy Day για τον Νότη Σφακιανάκη και τον θάνατο του στενού του φίλου και συνεργάτη, Γιώργου Κασσάμπαλη

Σε κακή ψυχολογική κατάσταση είναι ο Νότης Σφακιανάκης, ο οποίος έχει απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας εδώ και καιρό, καθώς χθες έφυγε από τη ζωή ένας στενός του φίλος και επί χρόνια συνεργάτης του. 

Νότης Σφακιανάκης: Δέχτηκε πρόταση να είναι υποψήφιος στις Ευρωεκλογές

«Βιώνει μια πολύ δύσκολη στιγμή στη ζωή του με τον χαμό ενός καρδιακού του φίλου, ενός πολύτιμου συνεργάτη κι ενός ανθρώπου, ο οποίος καταγόταν από την Κω και είχε πείσει τον Νότη να πάρει εκεί σπίτι και να κάνουν όλα αυτά τα χρόνια μαζί διακοπές. Ο Γιώργος Κασσάμπαλης δυστυχώς, έφυγε από τη ζωή χθες. Όλοι τον γνωρίζουν ως το δεξί χέρι του Νότη», περιέγραψε στο Happy Day, o Χάρης Λεμπιδάκης. 

τη φωτογραφία δεξιά ο Νότης Σφακιανάκης, ο Χάρης Λεμπιδάκης και ο Γιώργος Κασσάμπαλης

Στη φωτογραφία δεξιά ο Νότης Σφακιανάκης, ο Χάρης Λεμπιδάκης και ο Γιώργος Κασσάμπαλης

«Όλο αυτό το διάστημα που ο Νότης απουσίαζε τηλεφωνούσαμε στον συγκεκριμένο άνθρωπο. Ήταν από τα ελάχιστα άτομα που είχε επικοινωνία με τον Νότη, καθώς ο τραγουδιστής άλλαζε αριθμό κινητού σχεδόν κάθε εβδομάδα για να μην μπορούν να το βρουν», εξήγησε.

O Γιώργος Κασσάμπαλης - πηγή Happy Day

O Γιώργος Κασσάμπαλης - πηγή Happy Day

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Χάρη Λεμπιδάκη, ο Γιώργος Κασσάμπαλης αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα υγείας, αλλά εργαζόταν κανονικά. Η κηδεία του θα γίνει αύριο και μένει να δούμε αν θα παραστεί ο τραγουδιστής.

Ανιψιός Νότη Σφακιανάκη: «Φοβάμαι πολύ ότι μπορεί να μην ξαναεμφανιστεί»

Αυτό είναι το δεύτερο χτύπημα της μοίρας για τον Νότη Σφακιανάκη, αφού το περασμένο καλοκαίρι έφυγε από τη ζωή ο καλός φίλος και επί χρόνια μαέστρος του, Μανώλης Σουβατζής. «Νομίζω ότι μετά από αυτήν την απώλεια, κλείνει ο κύκλος μιας πιθανότητας να επέστρεφε στο τραγούδι», σχολίασε ο δημοσιογράφος.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top